Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 97 m² bez realitkyPlickova, Praha - Háje

Plickova, Praha - HájeVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel prodá byt v osobním vlastnictví bez realitky velmi dobře udržovaný 12ti podlažní dům po nedávné rekonstrukci - kompletní zateplení, plastová okna, výtahy (nákladní a osobní), stoupačky, nové vstupní portály se samozamykáním s domácím vrátným. Atypický byt původně 4 + 1 o celkové ploše 97 m2 (včetně lodžie, suteréního prostoru, který patří k bytu a sklepní koje) v 8. patře s velkou nově zasklenou lodžií 7 m2. K bytu patří suterénní prostor 5,4 m2 pod uzamčením a v přízemí sklepní kóje 1m2 v uzamčené místnosti. Výhled na Hostivařskou přehradu a na celé panorama Prahy, při dobré viditelnosti i přilehlá severozápadní pohoří. Vstup do rozlehlé předsíně s vestavěnými skříněmi, kuchyň do U s nízkým barovým pultem, obloukem propojená s jídelnou a obývacím prostorem, který je propojený s pracovnou (lze event. oddělit shrnovacími dveřmi). Z předsíně vstup do dvou stejných pokojů (ložnice a dětský pokoj) a do zděné koupelny a WC. V předsíni se nachází menší pracovní koutek s knihovnou. Možnost společné sušárny. Občanská dostupnost: vedle domu nově zrekonstruovaná základní škola (bez přecházení ulice), 5 min. metro Háje, 5 min. LIDL, komplex Multikino Galaxie s nákupní zónou, Albert, 3 min. autobusové zastávky a konečná autobusů Háje, 5 min. Hostivařská přehrada s lesoparkem, 10 min. Milíčovský háj. Velká parkovací plocha před domem, možnost i hlídaného parkování, 3 min. možnost parkování v garážích.

Srovnatelné byty v současných nových (nekvalitně stavěných) domech - velikost, poloha, výhled - se pohybují v cenách 6-8 mil. Kč.

Byt je volný právně i fyzicky. Veškeré zařízení mohu bezplatně ponechat. Právní servis ohledně převodu bytu mohu zajistit. O ceně možno jednat. Další info na www.bytpraha4.cz

tel. 720330626 pouze od 18 h, nejlépe kontakt e-mail

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207056
Dispozice4+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Užitná plocha97
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.