Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyJugoslávská, Praha - Vinohrady

Jugoslávská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Slunečný byt ve třetím patře činžovního domu v centru Prahy (na náměstí I.P.Pavlova), vynikající dopravní dostupnost (denní i noční tramvaje a autobusy, metro C), veškeré potřebné obchody a banky se nachází v nejbližším okolí. V domě je zabezpečený přístup k výtahu. Byt je zařízen moderním nábytkem (manželská postel, dva stolky, dvě křesla, dvoumístná pohovka, knihovna, skříň, velké zrcadlo), který potřebuji prodat (cena dohodou - okolo 10 000 Kč), jelikož se zanedlouho vracím domů do Kanady. V koupelně se nachází sprchový kout, kuchyň je vybavená vařičem a ledničkou. Záloha se platí při podpisu smlouvy, nájem bankovním převodem. K dispozici nejlépe od 1.10.12, nejdříve však od 15.9.12, byt si můžete kdykoliv prohlédnout po předchozí dohodě na tel.čísle +420 774 878 603 nebo na e-mailu bulgarche_petrov@hotmail.com. Na nabídku prosím odpovídejte v angličtině či francouzštině - děkuji za pochopení. Peter

Excellent and sunny flat located in the centre of Prague next to all major transport connections including trams, night buses, and red=line metro. As I am moving back to Canada for personal family reasons, I am interested in persons seeking to acquire my furniture (asking around 10,00 Kc--very flexible). Monthly payment is by direct bank transfer. Landlord situated in the building on the 5th floor. Furniture includes a 2 person bed, 2 chairs, a love seat, a dresser, a mirror, a bookcase, various art work and full kitchen equipment. Deposit is required at signing of contract. Availability is Oct. 1st with the earliest possible move-in on Sept. 15th. Viewing is possible daily through me. Please call me at 774-878-603 or e-mail me at bulgarche_petrov@hotmail.com. Thank you for your interest. I look forward to hearing your response in Eng. or Fr.

Peter

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207060
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.