Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1046 m² bez realitkyNa Zemské stezce, Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský kraj

Na Zemské stezce, Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský kraj
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 413 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Přímý majitel prodá pěkný rovinatý pozemek, o rozměrech asi 38 x 27 m, pro výstavbu RD v Lysé nad Labem. Výborná lokalita ve městě s plnou občanskou vybaveností. Do centra města asi 10 min. chůze, cesta vlakem do Prahy trvá asi 35 min. Lokalita navazuje na stávající výstavbu rodinných domů, nedaleko vlakového nádraží (asi 3 min. chůze). Z IS je vybudován přívod elektřiny, letos se začne s výstavbou ostatních IS. Předpokládaný konec výstavby IS je jaro 2013. Cena je včetně všech IS. Případné zájemce prosím o písemný kontakt. Prohlídka je možná kdykoliv.

A nice flat land, approx. 38 x 27 m, for house building. Very good location in the city of Lysá nad Labem, not far from the city center (up to 10 minutes walk) and near to the railway station (3 minutes). There are all basic shops, schools, kindergartens and public offices needed for pleasant living in Lysá nad Labem, which has about 9000 inhabitans. The location is also not far to the forest and to the Labe river. A train to Prague goes every 30 minutes and the journey takes 35 minutes. The price includes all the utilities (electricity, water supply, gas distribution and so on), which are to be finished in spring 2013. You can visit the place anytime.

I'm real owner, not a real estate agent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207275
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 046
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.