Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 110 m² bez realitkyRevoluční, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj

Revoluční, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 406 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


RK prosim nevolat!!!!!Prodáme ŘRD v Šestajovicích, Praha - Východ, přímo sousedí s pražskými Klánovicemi a Horními Počernicemi.

Dvoupodlažní dům stojící na 518 m2 pozemku díky umístění v oblasti rodinných domů s velkými zahradami zajištuje (na rozdíl od klasických řadových domků) dostatek soukromí. Velká a vzrostlá zahrada za domem s terasou je orientovaná na jihozápad a bezpečně uzpůsobena i pro nejmenší děti. Před domem zastřešené garážové stání.

Dům je 7 let starý, světlý, slunný a přívětivý, 110 m2 obytné plochy. V přízemí se nachází obývák s kuchyňským koutem, prostorná předsíň, technická místnost (kotel, pračka, úložné prostory) a toaleta. Vchod z obýváku přes terasu na zahradu. V patře tři pokoje a velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Půdní prostor poskytuje dalších cca 25 m2 úložného prostoru. 1. patro dřevěná podlaha (obývák, kuchyň) a dlažba (vstup, toaleta, technická místnost) a 2. patro koberec (chodba, pokoje) a dlažba (koupelna).

Dům je ideálně položen v přímé návaznosti na původní centrum obce: 300m od místního obchodu a vyhlášeného řeznictví, restaurace, dětského hřiště, obecního úřadu, 500m škola, nová velká školka, autobusové zastávky, lékař a pošta.

Výborné spojení s Prahou, 12 min. autobusem na metro Černý most nebo 25 min do centra příměstskými vlaky z Klánovic či Zelenče.

Pozn: Nejedná se o ideální polovinu ale o samostatný dům. Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207293
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.