Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 238 m² bez realitkySloup - Sloup v Moravském krasu, Jihomoravský kraj

Sloup - Sloup v Moravském krasu, Jihomoravský kraj
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 743 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD samostatně stojícího ,hrubou stavbu ,o velikosti 6+kk na okraji obce Sloup v Moravském krasu,okr.Blansko. Podlahová plocha činí 238 m2 + terasa 88 m2. Přízemí domu tvoří: kuchyňský kout s jídelnou s výhledem a vstupem do zahrady a k venkovnímu krbu, obývací pokoj se vstupem na terasu, pracovna, koupelna, WC, technická místnost a garáž. V 1. patře se nachází 2 dětské pokoje se vstupy na jižní balkón, ložnice se vstupem na západní balkón a herna. Z terasy vcházíme do zahrady s plánovaným bazénem. Objekt se nachází v oblasti novostaveb RD (VIP čtvrť). Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci (napojeno). Elektřina a plyn před domem (antoníček). Městys Sloup (vyhlášen v roce 2000 Vesnicí roku ) a jeho okolí nabízí klidné prostředí, veškerou občanskou vybavenost ( zdravotní středisko, základní škola, mateřská škola, obchod s potravinami COOP, drogérie, lékárna, kadeřnictví, zlatnictví, atd.), nádhernou přírodu, skály, krasové útvary, turistické i cykloturistické stezky. Ze Sloupu je dobrá dostupnost do Blanska i Boskovic (15 min). V centru Brna jste za 30 min.

Buy rough construction of a detached house on a 6 + kk on the outskirts of the village Post in the Moravian Karst. The floor area is 238 m2 + 88 m2 terrace. Ground floor consists of: kitchen with dining room with views and access to the garden and outdoor fireplace, living room with access to the terrace, study, bathroom, WC, utility room and garage. In 1 Upstairs there are 2 children's rooms with entrances on the south balcony, bedroom with access on the west balcony and a games room. From the terrace we enter into the garden with a swimming pool planned. The building is located in the newly built house (VIP area). The house is connected to the municipal water supply and sewerage system (connected). Electricity and gas in front of the house (Anthony). Mestys Sloup (named Village of 2000) and its surroundings offer a peaceful environment, all civic amenities (health center, primary school, kindergarten, COOP grocery store, drugstore, pharmacy, hairdresser, jeweler's, etc.), beautiful nature, rocks, karst formations, hiking and biking trails. From Pillar is good access to Blansko and Boskovic (15 min). In the center of Brno you in 30 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207374
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha238
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.