Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyEvropská, Cheb - Cheb, Karlovarský kraj

Evropská, Cheb - Cheb, Karlovarský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu hezký, čistý byt 2+kk, moderně zařízený o velikosti 56 m2 ve 2.patře. Byt se nachází v centru města Cheb, vedle zrekonstruované pěší zóny. Byt je zařízený. Ložnice je situována na klidnou část města s výhledem do dvora, vybavena 2 skříněmi, 2 jednolůžkovými postelemi, stolem a malou skříňkou. K ložnici patří menší komora (na domácí potřeby či jako šatna). Obývací pokoj (s televizním stolem, konferenčním stolkem, televizí a gaučem) je spojený s kuchyňským a jídelním prostorem. Kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem, ele. troubou, digestoří a malou lednicí (není na fotografii). V pokojích je nová plovoucí podlaha. Koupelna s vanou a toaletou má okno na větrání do světlíku. Také se zde nachází plynový kotel na ohřev vody a topení. Byt je vhodný pro pár, studenty či jednotlivce, pouze nekuřáci. Možnost okamžitého nastěhování.

Nájemné činí 5.000 Kč. Poplatky, které se přepíší na nájemce, činí cca 2.500 Kč (elektřina, plyn, voda – zálohy jsou pouze odhadované, podle spotřeby může být částka menší).

Možnost přenechání internetu od O2.

Kristina Havlíčková (HKristina@seznam.cz), tel. kontakt - 775 310 136

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207661
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.