Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 41 m² bez realitkyNáměstí Na Sádkách, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Náměstí Na Sádkách, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Garsoniéra o rozloze 42m2 se nachází ve 2. patře novostavby v samém, nově vystavěném, centru Dolních Břežan. Jedná se o první vísku za Prahou směr jih. Z metra Kačerov nebo Bodějovická max. 20min autobusem (linky 331, 333). Dolní Břežany každým rokem ohromě rostou a vzkvétají. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost přímo v areálu nově vystavěného komplexu. Stejně tak autobusovou zastávku. V ceně je garážové stání v suterénu pod domem + sklep. Okna jsou orientovaná na jih a přímo pod nimi se nachází krásné umělé jezírko. Nad jezírko je vybudován prosklený výklenek, kdy máte pocit, že stojíte či sedíte přímo nad vodou. V bytě se dále nachází kuchyňský kout s el.sporákem a digestoří, sprchový kout. Po domluvě je možné zanechat starší pračku, případně další doplňky. V okolí jsou krásné cyklostezky, in-line stezky nebo stezky na běhání. Bližší info na tel. nebo emailem. Nekuřáci, ne zvířata. Požadujeme bezpečnostní zálohu ve výši dvou nájmů. Byt je k nastěhování k 1.11.2012. RK nevolat !!!

Apartment with an area of 42m2 is situated on the second floor of the new building in new center of Dolní Břežany. That is the first village near Prague. Max.20 minutes from metro Kačerov or Budějovická.This village is growing rapidly and thriving. You will find all the amenities directly in the newly built complex, like the bus stop. The price is a garage in the basement under the house + cellar. The windows are facing south and directly underneath is a beautiful artificial lake. There you have feeling that you are standing or sitting directly over the water. There is kitchenette with stove and hood, shower. After agreement it is possible to leave older machine, and other accessories. The surroundings are beautiful cycling, in-line paths or trails for jogging. More info by email. No smokers, no animals. We require a security deposit equal to two leases. The apartment is ready to move to November 1, 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207718
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.