Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyHornohradební, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Hornohradební, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný prostorný podkrovní byt 2+kk s velkou komorou v historickém domě, který prošel před 10 lety kompletní rekonstrukcí. Dům se nachází v historickém centru v ulici ústící z náměstí, přímo u horní Plzeňské brány.

POPIS BYTU

Byt je vybaven kuchyňskou linkou na míru s vestavěnou myčkou, varnou deskou s digestoří a troubou. Ve vstupní chodbě se nachází prostorná šatna, naproti koupelna s vanou a wc. Z chodby vstupujete do obývací místnosti s kuchyňským koutem umístěného vlevo. V zadní části je tedy prostor pro obývák, ohraničený stěnou, za kterou se nachází ještě samostatný pokoj (ložnice/dětský pokoj) se dvěma okny (s východní a západní orientací). Všechna okna mají žaluzie. Na domě je instalována satelitní i pozemní televizní anténa s připojením do bytu.

Byt je vybaven zcela samostatnými měřáky na odečet vody, elektřiny a plynu. Zaplatíte tedy opravdu jen to, co spotřebujete.

PARKOVÁNÍ A VRATNÁ KAUCE

Při podpisu nájemní smlouvy vzniká nárok na parkovací kartu náležící k bytu. Vratná kauce je ve výši dvou nájmů, tedy 16 tisíc Kč.

POLOHA

Beroun je ideálním místem s kompletní infrastrukturou, s dobrou dostupností do Prahy (cca 20 min na Zličín) a krásami CHKO Český kras. V blízkém okolí se nachází taková místa, jako jsou Karlštejn, Křivoklát, Koněprusské jeskyně, lomy Amerika, skanzen Solvayovy lomy, ale i jinak krásná místa tamní přírody. Berounem prochází cyklostezka "Po stopách českých králů" vedoucí údolím Berounky z Berouna směr Srbsko, Karlštejn (díky asfaltovému povrchu hojně využívanou i jako bruslařská dráha) nebo na druhou stranu na Hýskov, Nižbor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207812
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.