Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkySlunečná, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Slunečná, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaVybaveno
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně vybavený byt 3+1 v 9. poschodí panelového domu na Slunečné ulici v Novém Lískovci.

Dům (postaven v roce 1995) je situován v klidném prostředí, 100 m od zastávky MHD, 5 minut jízdy MHD k Univerzitnímu kampusu, 20 min jízdy MHD do středu Brna. V domě jsou dva výtahy. Dům je nově zateplen, v bytě jsou plastová okna a termoregulační ventily na radiátorech, nové stoupací potrubí.

Celková rozloha bytu: 82 m2. Dispozice a vybavení bytu:. dva pokoje 14 m2 jako obytné ložnice (v každém pokoji obývací stěna + 2 postele + další nábytek), jeden obývací pokoj 21 m2, předsíň 15m2. Samostatná zděná koupelna a samostatné zděné WC. Součástí bytu jsou 1 velká a jedna malá lodžie. Okna dvou pokojů a kuchyně jsou orientována na J, jednoho pokoje na V. Z oken a lodžií bytu je krásný výhled. Další vybavení bytu: kuchyňská linka s elektrickým sporákem, velká chladnička s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, automatická pračka, bohaté úložné prostory.

Pozn.: Poplatky = záloha na ústřední topení, studená a teplá voda, elektřina, výtahy apod a činí 4000 Kč/4 osoby. Vyúčtování po odečtu měřičů podle skutečné spotřeby.

Byt je okamžitě volný k nastěhování. Pouze pro nekuřáky a bez domácích zvířat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207858
Dispozice3+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.