Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyVáclava Trojana, Praha - Uhříněves

Václava Trojana, Praha - UhříněvesČástečně vybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt velikosti 2kk v nové moderní lokalitě Romance 2 v Uhříněvsi. Dům byl zkolaudován na jaře 2009, byt je užíván od srpna 2009. Jedná se o pětipodlažní budovu s výtahem. Bytový dům je situován v okrajové části Uhříněvsi a je ve velmi klidném prostředí. Celý komplex je obydlen převážně mladými rodinami. Uhříněves poskytuje kompletní občanskou vybavenost (zdravotní středisko, banka, pošta, obchody, divadlo atd). Autobusová zastávka je cca 50 metrů od domu, dojezdová doba na metro je cca 12 minut (Háje), 25 minut (Depo Hostivař). Pro větší nákupy lze využít obchodní zónu Průhonice (7km), nebo obchodní domy v Říčanech (5km). Dostupnost centra Prahy autem je velmi dobrá . V blízkosti domu je nové dětské hřiště. Toto bydlení je ideální pro život v Praze, ale praktiky na venkově.

Byt samotný je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (trouba, varná deska, myčka nádobí a mikrovlnná trouba). Kuchyň je jako nová. V předsíni a ložnici jsou dvě velké vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Byt má balkon, vstup je z obývacího pokoje. Koupelna je společná s WC a je vybavena vanou. Byt byl po celou dobu velmi dobře udržován a podlahy a stěny jsou jako nové. V domě je absolutní klid, o sousedech nevíte.

K bytu patří parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóje o rozměrech cca 1,5x2,5m.

Jedná se o energeticky velmi úsporný objekt. Měsíční poplatky jsou cca 3000 Kč a zahrnují platby za všechny poplatky spojené s bydlením (elektřina, voda, topení, úklid domu, garáž, fond oprav atd). Ústřední vytápění a teplá voda je dodávána z domovní plynové kotelny, po domě jsou datové rozvody pro internet a TV signál.

K nastěhování ihned.

Nemám zájem o využití realitních zprostředkovatelů, proto prosím o kontaktování pouze koncovými zájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207918
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.