Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1350 m² bez realitkyŠkolní, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský kraj

Školní, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena12 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 790 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


RODINNÝ DŮM, VÍCEGENERAČNÍ, VELKORYSE ŘEŠENÝ, POSTAVEN V ROCE 1999

ve městě Mariánské Lázně - část Hamrníky

podle nejnovější západoevropské technologie, je kompletně zateplený a suchý, podsklepený.

Plocha pozemku činí ca. 1400 m2, obytná plocha činí ca. 560 m2,

(čtyři kompletně zařízené samostatně přístupné bytové jednotky)

Na vlastním pozemku je prostorná dvojgaráž s elektricky dálkově ovládanými vraty a dále pak vnější uzymykatelný prostor pro stání automobilů. Satelit a internet. Velká zahrada je pravidelně parkově udržována vč. podzemního umělého zavlažování a rozvodu elektřiny pro celou zahradu.. Poloha tohoto objektu je orientována na jihozápad. Celý objekt je oplocen ozdobným kovovým plotem. Kolem celého objektu je osvětlení řízené čidly. Dům je nabízen včetně částečného interiérového vybavení.(Dle dohody.) Otop objektu a teplá voda jsou řešeny moderním plynovým kotlem Buderus umístěným v suterénu.. Tento větší dům je vhodný jak pro rodinné využití (rodiče, děti, babička atd.), tak i pro podnikání, tj. komerční využití (penzion, firemní sídlo-kanceláře, ordinace apod.).Využití je skutečně multifunkční. Interiér působí velmi vkusným, prostorným a teplým dojmem.

Tzv. Byt č.1: V přízemí se nachází vstupní hala, velký obývací pokoj se stylovým krbem a vstupem na terasu, jídelna, zařízená kuchyně se separátní spíží, velká šatna, velká ložnice se vstupem na terasu, prostorná koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem, WC a bidetem, žebříkové + podlahové topení. Dále se v přízemí nachází pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a sociálním zařízením, jakož i separátní WC pro hosty. V celé bytové jednotce č.1 jsou elektricky řízené venkovní okenní rolety s dálkovým i automatickým ovládáním, podlahové vytápění a topná tělesa pod okny. Bezpečnostní alarm se sirénou se nachází na střeše objektu. Vchod do objektu a schodiště do horního patra jsou z růžové žuly. V horním patře se pak dále nachází

Byt č.2: Prosluněná předsíň, zařízená kuchyně s jídelním koutem a vstupem na balkon, velký obývací pokoj s lůžkovým koutem a vstupem na velký balkon, koupelna s vanou a sprchovým koutem, umyvadlo a WC. Topná tělesa jsou pod okny.

Byt č. 3 v horním patře: Prosluněná předsíň, zařízená kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj se vstupem na balkon, velká ložnice, koupelna s vanou a WC. Topná tělesa jsou pod okny. Dále se v horním patře nacházejí dvě velké komory a výstup na prostornou půdu.

Byt č.4- umístěný v suterénu objektu: Předsíň, zařízená kuchyně se separátní spíží, obývací pokoj, menší ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC. Topná tělesa jsou pod okny.

Dále se v suterénu nachází velká prádelna, kotelna na plyn s dílnou, dvě velké komory, vinný sklípek a separátní vchod do domu (možnost vybudovat saunu). V celém objektu jsou podlahy ze světlé leštěné keramiky. V obývacích pokojích pak kobercové podlahy.

Mariánské Lázně - lokalita Hamrníky- se stala v posledních letech velmi žádanou a atraktivní lokalitou pro bydlení a výstavbu rodinných domů. Objekt se nachází v klidném prostředí poblíž přírodního koupaliště Lido. Lokalita se nachází ve velmi dobré dopravní i pěší dostupnosti do centra Mariánských Lázní. Automobilem dojedete do centra Mariánských Lázní během tří minut.

Objekt je k dispozici novému nabyvateli ihned po dohodě s majitelem. V případě, že hledáte bydlení v mimořádně atraktivní lokalitě s dobrou občanskou vybaveností a hledáte-li něco, kde se budete cítit opravdu jako doma, tak tato nemovitost je pro Vás ta pravá. Doporučujeme..

Cena k jednání.

An Imposing Family Multigeneration House, built in 1999,

in Marianske Lazne, part Hamrniky

Property area of 1400 sq.m., Living area of 560 sq.m.

(Four furnished separately accessible apartments).

The property is situated on its own ground with a double garage with an electric remotely driven door and lockable external area. There is an external car park and a large garden. The garden is fitted with automatic irrigation system and it is regularly maintained. The property is situated to the southwest on sunny ground. Satellite TV and internet.

.

The whole property is fenced by a decorative metal fence, it is illuminated and security controlled by sensors. The property will partly be offered with the interior.

For the in-house floor heating and the hot water supply the system is fitted with a modern Buderus Gas Boiler installed in the basement and having a being remote controlled. The house entrance and the stair case is built using pink granite.

The property is suitable for both, the family (parents with children and granny) as well as for commercial use.(company's office or lodging house). The exclusively interior was chosen as multifunctional, warm and tasteful.

Flat no.1

is situated on the ground floor with a lobby, large living area with designer fire place, the dining room both with access to the terrace. The kitchen is fitted with a separate pantry. There is large bed room with access to the terrace, dressing room, following the spacious bath room with a corner tube, shower and double wash basin, toilet and a bidet. Furthermore, there is a guest room with private toilet and wash basin. The windows are fitted with electric driven roller blinds. Security alarm system is installed around the property.

Flat no.2

is situated in the first floor with the entrance hall and large living area. The kitchen is equipped with a dining corner and with access to the balcony. There is a large bed room with a spacious bath room with a bath tube and shower. The heating is by means of radiators.

Flat no.3

is situated in the top floor with a sunny entrance hall and living area having access to the balcony. There is a large bed room with a spacious bath room with a bath tube. The heating is by means of radiators.

In the top floor there is an access to two large chambers and spacious area bellow the roof.

Apartment no.4

is situated in the basement with the its own entrance hall. It is equipped with fitted kitchen and separate pantry, living room, a small bed room with a bath room, consisting of the bath tube and shower. The heating is by means of radiators.

Furthermore, in the basement there is a large laundry room, gas boiler with a workshop, two large chambers and a wine cellar. The basement has additionally a separate entrance. Optionally, the room for sauna could be made available.

The in-house floors are built in light polished ceramics, the bed rooms are fitted with carpet floor.

In the recent years the location of Marianske Lazne-Hamrniky has become an attractive area for housing and construction of family houses. The area is situated nearby the natural lake of Lido, a recreational estate. The location is served by good public transporting system and the town center can be reached easily by walk or by car in a few minutes.

The property is for sell and it is available for new license immediately upon the signing of contract. Should you be looking for an accommodation in an attractive site with good community facilities, where you could feel really at home, so this property is the right one for you. We only could recommend it for you.

The price is subjected to negotiation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207926
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha1 350
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.