Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 78 m² bez realitkySokolovská, Praha - Libeň

Sokolovská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt 2+1 v 1.NP bytového domu v ul. Sokolovská, Praha 8, 78 m2, OV. Byt je po kompletní rekonstrukci, připraven ihned k pronájmu.

Světlý byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, spojovací chodby, kuchyně-jídelny, předsíně, koupelny se sprchovým koutem a WC zvlášť. V pokojích dřevěné parkety a dřevěná okna. Byt je prostorný a částečně vybavený: kuchyňská linka, lednice s mrazákem, elektrický sporák se sklokeramickou deskou a troubou, pračka, velká šatní skříň. Možnost připojení k UPC (televize a internet). Topení elektrické. Bezpečnostní dveře do bytu, vstup do domu přes uzamykatelnou bránu. Společné prostory domu velmi dobře udržovány. K bytu patří 1 sklepní kóje. MHD a metro Palmovka 3 min.

Nájemné: 11.000 Kč / měsíčně. Poplatky cca 3.000 Kč (cena za poplatky je orientační a záleží na Vaší spotřebě)

Kauce ve výši nájmu je splatná při uzavření smlouvy. Byt je k dispozici okamžitě, nabízen přímým vlastníkem.

Apartment 2 + 1 in the 2nd floor of an apartment house in Sokolovská St., Prague 8, 78 m2, personal property. The apartment is after a complete reconstruction, ready for hire immediately. It consists of an entrance hall, kitchen with the dining space, two separate rooms, bathroom with shower, and WC. The apartment is spacious and partially equipped with a kitchen unit, refrigerator with freezer, electric stove with a glass cooking plate and oven, washing machine, and a large wardrobe. There is a possibility of UPC connection (TV and internet). Electric heating. Security door to the apartment, entrance to the house via a lockable gate. The common areas of the house are very well maintained. To the apartment belongs a cellar cubicle. PUBLIC TRANSPORT and metro Palmovka 3 min. Rental: 11,000 CZK/month. Fees of around 3,000 CZK (the price of fees is indicative and depends on your consumption). Caution money (one monthly rental) is payable on conclusion of the contract. The apartment is available immediately, offered by the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207944
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.