Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby380 Kč


Pronajmu před rokem a půl kompletně zrekonstruovaný a částečně vybavený byt ve 4. patře cihlového domu bez výtahu. PŘEDSÍŇ 2,4 m2 osvětlená bodovými světly s úložným prostorem pod stropem 1,2 m2. KUCHYŇ 16,1 m2 vybavena kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči: myčka - Elektrolux class A, pračka - Indesit class A+, elektrická trouba - Fagor class A,

plynová varná deska - Amika s el. jiskrou, lednice - Indesit class A+, mikrovlnka - Elektrolux a malý jídelní stůl s 2 židlemi. KOUPELNA 2,4 m2 se sprchovým koutem, skříňka s umyvadlem, plynový turbokotel Vailant. Obývací pokoj (ložnice) 17m2. Plyn a elektřinu si hradí nájemník dle své spotřeby. Byt je v bezprostřední blízkosti centra, Václavské nám. cca 10 min. pěšky, za domem je pěší zóna s možností procházek, bruslení, cyklistiky. Veškeré dotazy rád zodpovím mailem. Vratná kauce je 10.000Kč, služby 380Kč/osoba. K nastěhování od 1.3.2014 Po dohodě možnost prohlídky již od pondělí 24.2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208119
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.