Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 120 m² bez realitkyRychtářov, Vyškov - Rychtářov, Jihomoravský kraj

Rychtářov, Vyškov - Rychtářov, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné5 999 000 Kč


 POPIS

Pokud hledáte luxus a komfortní bydlení v klidu krásné přírody, přesto však v těsné blízkosti města Vyškova (cca 7 minut) a Brna (cca 25 minut), pak právě Vám můžeme nabídnout nový cihlový rodinný dům 4+1 s garáží, zahradou(sadové úpravy) a bazénem(protiproud, osvětlení, vyhřívání,filtrace) v Rychtářově, jedné z nejkrásnějších lokalit nacházejících se na území Drahanské vrchoviny a Moravského krasu, a to v ochranném pásmu 2. stupně, což zaručuje vysokou kvalitu životního prostředí.

Dům je vybaven vkusnou kuchyňskou linkou s vestavěnými značkovými spotřebiči BOSCH - myčka, multifunkční trouba, plynová varná deska, kombinovaná chladnička, mikrovlnná trouba, plochý výsuvný odsávač par,drtič odpadu..

Kuchyně je propojena s jídelnou, ta navazuje na prostorný obývací pokoj s krbem a výhledem na bazén(francouzská okna) a okolní přírodu /lesy/.

Tři ložnice v patře spojuje chodba s vestavěnými skříněmi, které najdeme i v pokojích. Hygiena v přízemí je řešena WC se sprchovým masážním koutem, v patře pak větší koupelnou s vanou, umyvadlem, WC a bidetem.

Do střešního prostoru zajišťuje nástup vysouvací žebřík. Dům je vybaven nadstandardními el. rozvody, dálkovým ovládáním garážových vrat, kamerovým vstupním systémem,...

Venkovní bazén o rozměru 6x3m a hloubce 1,10m je vybaven protiproudem, automatickým čištěním a úpravou vody, ohřevem, hlídáním výšky hladiny atd. Bazén s terasou navazuje na obývací pokoj. K technickému vybavení patří kotelna, prádelna se samostatným vstupem do zahrady.

K domu vede nová příjezdová komunikace. CP: 616,375m2, zastavěná plocha: 142 m2.

K nastěhování: 1/6/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20813
Dispozice4+1
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha120
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.