Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyÚvoz, Brno - Stránice, Jihomoravský kraj

Úvoz, Brno - Stránice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč


Pronajmu nadherny utulny byt na Uvoze v Brne pod Spilberkem, 200m od Mendlovho namesti, 10 min od centra mesta. Byt je situovan do uzavreneho dvora-jste v centru mesta, vsude dojdete pesky,ale v byte je klid. Je kompletne zarizeny vcetne lednice, pracky,nabytku, TV. Cena zahrnuje Internetove pripojeni WIFI a vsechny poplatky (energie...). Jedna se o novostavbu, byt se sklada z predsine, koupelny s WC a velkeho pokoje s balkonem. Moc prijemne bydleni idealne pro par, nebo samotnou pracujici zenu. Volne od 1.8.2014. Volajte 00421949699713- jsem v Brne.

Rent a beautiful studio in Brno at Uvoz, 200 m from Mendlov square, 2 min to tram, 10 min to the center. It is completely furnished- wash machine, fridge, TV, WIFI. All bills included. Very nice living, perfect for a couple or single working woman. Ready for moving straight in.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208140
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.