Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyBožecká, Praha - Malešice

Božecká, Praha - MalešiceVybaveno
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 550 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


INZERÁT JE STÁLE AKTIVNÍ

Vyměním byt o dispozici 2+1 s rozlohou 57,18 m² za větší, alespoň 3+kk (případně více). Na stavu bytu nezáleží, raději před rekonstrukcí, samozřejmě doplatím rozdíl ceny. Stejně tak nezáleží na tom, v jakém bude byt vlastnictví (DV/OV), preferujeme cihlovou konstrukci.

Nabízený byt je situován v 1. patře (2. NP) nízkého panelového domu bez výtahu v ulici Božecká (Praha 10 Malešice). Dům je po rekonstrukci a zateplení vč. nové střechy. Jedná se o velmi klidnou a tichou lokalitu se skvělou dostupností do centra (na zast. Muzeum 20 minut), zastávka autobusu (Sídliště Malešice) je 3 minuty chůze od bytu, stanice metra Želivského je 4 zastávky (6 minut) jízdy, stanice metra Strašnická 3 zastávky (6 minut) jízdy.

Byt je před rekonstrukcí, nicméně velmi zachovalý a útulný, je možné ho ihned pohodlně obývat. K bytu samozřejmě patří sklep. V ulici Božecká je pohodlné parkování pár metrů od vchodu do domu. Anuita je splacena a sousedé jsou příjemní. Bytové družstvo tvoří pouze jeden dům (3 vchody) o cca 30 bytech, takže je dobrá domluva a družstvo funguje bezproblémově. V bytě jsou v pokojích pěkné parkety, ve zbytku linoleum. Je možné se domluvit na ponechání většiny nábytku vč. kuchyňské linky.

Okolí domu je klidné a tiché, jedná se o poměrně starou zástavbu většinou nízkých panelových domů a původních domků, se vzrostlou zelení a stromy. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost vč. škol (MŠ, ZŠ a několik SŠ), několika lékařů, polikliniky, nonstop lékárny, obchodů a domova důchodců (www.malesiceds.cz). Pár minut chůze od bytu se nachází Malešický park (www.malesickypark.cz), který momentálně prochází velkou revitalizací (dokončení 2013), za ním je krásný les se spoustou stezek pro procházky, bruslaře i cyklisty. Nákupní centrum a kino Flora jsou vzdálené 13 minut jízdy MHD, Park hositvař (s multikinem) 16 minut. Pár minut chůze je sportovní areál Hector (www.hector.cz) nebo Botanická zahrada Malešice s krásným parkem. 10 minut jízdy autem se nachází Golfový klub Hostivař.

Nemáme žádnou konkrétní specifikaci hledaného bytu na výměnu, jediným důvodem je potřeba většího prostoru pro děti, proto máte-li zájem, určitě se ozvěte a třeba si navzájem pomůžeme.

Přesná rozloha jednotlivých místnosti:

Místnost rozloha (m2)

kuchyň 8,89

předsíň 7,00

pokoj 1 22,51

pokoj 2 13,98

WC 0,86

koupelna 1,94

sklep 2,00

Celkem 57,18

Rozpis poplatků za byt za 2 osoby:

Voda+topení: 1.460,-

Fond oprav: 999,-

Ostatní (úklid, odpadky atp.): 1.476,-

Celkem 3.935,- Kč

Looking for a flat exchange - apartment 2+1 with an area of 57.14m for larger, at least 3+kk (or more). The state of the apartment does not matter, rather before reconstruction. Of course I will pay off the price difference.

The current apartment is situated on the 1st floor of panel building with no elevator in the street Božecká (Prague 10). The house is renovated incl. new roof. It is a very peaceful and quiet location with great access to the city center (the Museum station in 20 minutes), bus stop (Sídliště Malešice) is 3 minutes walk from the apartment, Želivského metro station is 4 stops (6 minutes) away, Strašnická metro station is 3 stops (6 minutes) away.

The apartment is before reconstruction, but cozy and very well preserved, it can be immediately comfortably inhabitted. Of course there is a cellar included. In the street Božecká there is convenient parking just a few meters from the entrance to the house. An annuity is paid, and the neighbors are friendly. It is possible to agree on the inclusion of the furniture incl. kitchen cabinets.

The surroundings are quiet and peaceful, it is a relatively old estate with mostly low panel buildings and original houses with greenery and mature trees. There are good amenities incl. schools (kindergartens, primary schools and some secondary schools), health center, shops and a retirement home (www.malesiceds.cz). A few minutes walk from the apartment there is Malešický park (www.malesickypark.cz), which is currently undergoing major revitalization (completion next year), followed by a beautiful forest with lots of trails for walking, skaters and cyclists. Shopping center and cinema Flora are just 13 minutes away by public transport, Park Hostivař (shopping+cinema) 16 minutes. It takes a few minutes of walk to the sports complex Hector (www.hector.cz) or Malešice Botanical Garden with a beautiful park. Golf club Hostivař is 10 minutes of drive by car.

We have no specific requirements in our search, the only reason we want to make the exchange is that we need more space for children. Please don't hesitate to contact me, maybe we can help each other.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208150
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.