Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 4202 m² bez realitkyOsvobození, Ostopovice - Ostopovice, Jihomoravský kraj

Osvobození, Ostopovice - Ostopovice, Jihomoravský kraj
Cena14 707 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 088 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme vám ke koupi pozemek o výměře 4.202 m2, šířka 25,2 m, délka 166 m, umístěný v katastru obce Ostopovice u Brna. Pozemek je rovinatý, přístup z obecní komunikace. Na pozemku se nalézá sad, vzrostlé jehličnaté a listnaté stromy, které dodávají celé nemovitosti čarovnou atmosféru. Jedná se o klidné a slunné místo, dojezdová vzdálenost do Brno - Bohunice 4 km, 8 minut. Pozemek navazuje na stávající bytovou zástavbu.

Na rozloze 4.202 m2 se nachází funkcionalistický obytný dům z 30.let 20.století, v současné době určený k rekonstrukci. Inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn). Z domu je krásný výhled na okolí.

Pozemek je vhodný i pro investora. Je zde kompletní občanská vybavenost, navíc je obec stále více vyhledávána pro bytovou výstavbu. Vzhledem k hezkému místu doporučujeme ke koupi, je nutno osobně zhlédnout.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208234
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha4 202
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.