Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyJeřabinová, Praha - Motol

Jeřabinová, Praha - MotolVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu zařízený byt 1+kk 35m s balkónem 4m v ulici Jeřabinová (vyhledávaná lokalita Císařka). Jedná se o světlý byt ve 3. patře novostavby (2002) v klidné rezidenční oblasti s výbornou dostupností, orientovaný na jih.

V bytě je moderní kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči - sklokeramická deska, elektrická trouba, digestoř, lednice, myčka nádobí. V obýváku vestavěná sklápěcí postel s roštem, jídelní stůl, knihovna. Koupelna s velkou vanou, podlahovým topením, elektrickým sušícím žebříkem a pračkou. V předsíni prostorná, 2,5m široká vestavěná skříň se zrcadly. Internet a kabelová televize od UPC. Wifi.

Výborná dostupnost do centra a na metro (Anděl a Nemocnice Motol) - autem 5 minut, autobusem 7 minut (zastávka 150 m od domu) a tramvají 10 minut, obojí spolehlivé s krátkými intervaly. V těsném okolí spousta zeleně, přírodní památka Skalka a parky Landronka a Cibulka 5 a 10 minut pěšky. Plavecký bazén, sauna, masáže a solná jeskyně v relaxačním centru nemocnice Homolka 5 minut pěšky, blízko tenisové kurty a golfový klub v Motole. Bezproblémové parkování u domu.

Pouze pro nekuřáky bez domácích mazlíčků.

Cena 12.00 Kč. Vyúčtovatelné poplatky 2.000 Kč. Vratná kauce ve výši dvou nájmů.

Furnished studio for rent, 35 sq.m. with 4 sq.m. balcony, Jeřabinová street (popular Císařka area). Sunny south-oriented flat on 3rd floor in a new building (2002), quiet residential area, great public transport accessibility.

Modern kitchen with good quality appliances - glass-ceramic electric stove, electric oven, fume hood, fridge, dishwasher. Living room: built-in folding bed with lamel base, dining table, bookcase. Bathroom: tube, floor heating, built-in electric heating rack, washing mashine. Hallway: huge built-in wardrobe with mirrors. Internet and cable TV provided by UPC. Wifi.

Great transport accessibility - downtown (Nový Smíchov/Anděl) and underground/metro stations Anděl and Nemocnice Motol can be reached by bus (7 min, bus stop 150 meters from flat) and tram (10 minutes), reliable with short intervals, or by car (5 min). Green areas and parks in close vicinity (Ladronka and Cibulka parks and Skalka natural monument within walking distance). Swimming pool, sauna, massages and salt chamber in relaxation center of Homolka hospital 5 minutes walking distance, tennis courts and golf range in Motol nearby. Parking places right in front of the building.

Non-smoker(s), no pets.

12.000 Kč per month. Energies etc. 2.000 Kč per month. Deposit 24.000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208328
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.