Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyV předpolí, Praha - Strašnice

V předpolí, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby750 Kč


Byt 1+1 50m2 v 1. patře – II. NP s výtahem. Byt i dům je po rekonstrukci. Byt je dispozičně řešen jako dvě samostatné místnosti ( obývací pokoj a kuchyně ) spojené v podélné ose bytu vstupní halou – předsíní. Ze vstupní haly – předsíně je vstup do samostatné koupelny a WC. Orientace bytu je východ – západ. Okno kuchyně vede do tichého zeleného vnitrobloku. Okna obývacího pokoje vedou do klidné ulice. Byt je částečně zařízen. Kuchyně je osazena novou kuchyňskou linkou KORYNA s vestavnými spotřebiči (pračka, myčka, varná deska, elektrická horkovzdušná trouba, digestoř ). Podlahy – plovoucí laminátové v obývacím pokoji a v kuchyni. Dlažba ve vstupní hale, koupelně a WC. Celý byt je vytapetován – Pestrukta. V domě je rozvod kabelové televize, internetu a telefonu od UPC. Vytápění a ohřev TUV je vlastní – závěsný kombinovaný plynový kotel Vaillant.

Parkování v ulici a přilehlém okolí dále je možné využívat hlídané parkoviště před zimním stadionem HC Slavia Praha cca 5 min pěšky. MHD – tramvaje a autobusy včetně Metra A – stanice Strašnická v docházkové vzdálenosti cca 8 min.pěšky.

V docházkové vzdálenosti je i pestrá občanská vybavenost – supermarkety ALBERT, BILLA, OC EDEN – Tesco, školy a školky, Vinohradská nemocnice, lékárny apod. K využití volného času se nabízí sportovní areál TJ Slávia Praha – plavecký bazén, míčové hry, tenisový areál TJ Rapid, sportovní areál GUTOVKA – dětské hřiště, umělá horolezecká stěna, minigolf a další sportovní aktivity. V přilehlém okolí je dostatek parkové zeleně, prostřednictvím vyznačených cyklopruhů je přímé napojení na páteřní pražské cyklotrasy.

Nájemní smlouva minimálně na dobu 1 roku. Nájemné je 8.800 Kč/měsíc + poplatky 750 Kč/osoba/měsíc za služby spojené s provozem bytu v domě (úklid společných prostor, osvětlení společných prostor, vodné a stočné, odvoz domovního odpadu,výtah). Odběr plynu a elektrické energie řeší nájemce uzavřením samostatných smluv s jednotlivými dodavateli energií PRE + PP (současná nákladovost na obě média na byt je cca 1.500,- Kč/měsíc). Požadovaná kauce je 1 měsíční nájem.

Byt je k nastěhování ihned.

PROHLÍDKY JSOU MOŽNÉ PO DOHODĚ. Nejlépe každý všední den vždy od 17 do 20h.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208364
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.