Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 182 m² bez realitkyHlavní, Úžice - Úžice u Kralup nad Vltavou, Středočeský kraj

Hlavní, Úžice - Úžice u Kralup nad Vltavou, Středočeský krajVybaveno
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 508 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme krásný dům v OV v obci Úžice, 12 km vzdálené od Prahy, kousek od sjezdu na dálnici, výborně dostupné do Prahy/ Kralup/ Mělníka. Obec je skvěle vybavená, je zde školka, škola, pošta, potraviny, sportovní i dětské hřiště.

Dům je dispozičně 4+1 (možno 5+1), obytná plocha 182 m2 + 12 m terasa do zahrady (zastavěná plocha je 225 m2). Dům je kompletně podsklepen a k dispozici je i obrovská půda (také 182 m2) k vestavbě např. dalšího velkého bytu. Zahrada o rozloze 1084 m2 skýtá naprosté soukromí, je ze všech stran chráněná zdí. V zahradě jsou vzrostlé ovocné i okrasné stromy (třešně, meruňky, jabloně, ořech), přístřešek na nářadí, kola atp. Ve vjezdu je prostor na parkování 2 osobních aut.

Dům je po kompletní rekonstrukci. Renovovaná je střecha, okapy, fasáda domu. Interiéry domu prošly také rekonstrukcí včetně sití, tzn. nová elektřina, nové etážové topení i kotel, voda i odpady, zateplené stropy, nové podlahy a dlažby.

V bytě je nová obytná kuchyň s jídelním koutem a spotřebiči, obývací pokoj a 3 velké ložnice (20 m2, 30m2 a 30m2), větší z nich by se daly ještě jednoduše rozdělit na dvě menší, dle uvážení nového majitele. 2 koupelny, jedna s vanou a toaletou, druhá se sprchovým koutem a toaletou. Z jedné z ložnic je výstup na terasu, která je otočená do zahrady. Úložný prostor je řešen 2 šatnami.

Krásné komfortní bydlení pro rodinu s dětma.

RK prosím nevolat, nebo výhradně s konkrétním klientem.

Sale of a lovely house in personal ownership in Úžice village, 12 km from Prague, close to the motorway exit. Excellent access to Prague, Kralupy or Melnik. The village is well equiped, there is a nursery, school, post office, grocery shops and both football and kids playgrounds.

The house has 182 sqm of usable area + 12 sqm terrace (built-in area is 225 sqm). There is a vast cellar all underneath the house and also a huge attic (another 182 sqm), which can be used for building another big apartment. The garden o 1084 sqm is a very private space with grown-up fruit trees (cherry, apple, apricot, walnut trees), there is a shed for tools, bikes etc. There is a space for 2 cars in the entrance.

The house is completery reconstructed. Renovated roof, gutters, facade. Interiors of the house have also been reconstructed including all the electricity, central heating system with new boiler, water and sewage, insulated ceilings, new floors throughout the apartment.

There is a big kitchen with a large dining area and a storage room, living room, dressing room, bedrooms of 20 sqm2, 30 sqm and en-suite bedroom with access to the terrace. 2 bathrooms, one with a bath and toilet, second one with shower and toilet.

Very nice property for family with children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208438
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha182
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.