Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyBráfova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Bráfova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt na ul. Bráfova, Brno. Byt necháváme kompletně zařízený - pračka, LCD televizor, DVD, mikrovlná trouba, menší spotřebiče. Byt má dva pokoje - kuchyně s posezením, a ložníce + stul na pc a vestavěná skřín. Na chodbě je také vestavěná skřín. Cena je včetně připojení k internetu. Volný ihned. Velice dobrá dostupnost - zastávka šaliny č.1-4 min chůze, ul. Minská 7 min chůze. Jedná se o klidnou lokalitu. RK prosím kontaktovat jen v případě vážného zájemce. Děkuji.

We rent the apartment 1+1 on street Bráfova, Brno. Let fully furnished apartment - washing machine, LCD TV, DVD, microwave, ... The apartment has two rooms - kitchen with dining area, and bedroom + table on the pc and wardrobe. The corridor is also a built-in wardrobe. Price includes Internet access. Very good access - tram number 1 - 4 min. by walk, steet Minská 7 min by walk. It is a quiet location. RK please contact only for serious buyer. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208508
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.