Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyKlimentská, Praha - Nové Město

Klimentská, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Čtvrť, kde se tento rezidenční dům nachází, nabízí nejrůznější obchody, restaurace a nachází se na Naměsti Republiky a jen několik kroků od Václavského náměstí, které je srdcem staré Prahy.

Byt je vybaveny zabezpečovacím systémem, bezpečnostními dveřmi, domovním telefonem, Wi Fi, televizí se satelitní anténou. V bytě je kuchyňský kout vybaven lednicí, mrazákem, sklo-keramickou varnou deskou s digestoří, mikrovlnnou troubou, myčkou, pračkou, společně s nezbytným kuchyňským nádobím. Pračka se sušickou BOSCH. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, WC mísou. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Služba provádí úklid v společných částech domu.V ceně 16.000 Kč/měs. zahrnuty nájem, odpad, úklid společných prostor. POZOR!!! Pláti se zvlašt vyučtovatelne zálohy na elektřinu 1000 Kc/měs, záloha na plyn 1000 Kc/měs, záloha na vodu 400 Kc/měs a internet 600 Kč. Elektroměr a plynoměr se převádí na nájemníka. K dispozice od 1.10.2018. PROVIZE NEPLATÍME A NEKONTAKTOVAT ZA ÚČELEM DALŠÍHO PRONAJMU!!!

The quarter of the city where the residential is situated boasts many various shops, restaurants, charming squares and it is on Namesti Republiky and just a short distance from the Wenceslas Square, the heart of the old Prague.

Flat is furnished to a good standard with security system. safety doors, house domophone,WIFI, TV with satellite aerial and digital radio. Flat has a kitchenette with refrigerator, freezer,washing machine with dryer, glass cooking hob with a digester, dishwasher, the necessary cooking utensils, crockery and cutlery. Bathrooms are fitted with a shower, toilet. Towels and bath robe is also here. ATTENTION there is necessary to pay for monthly: 600 czk internet, electricity 1000, gas 1000 czk and water 400 czk. We NOT rent apartment for sublease. Avalable from 1 July 2016

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208560
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.