Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 188 m² bez realitkyKulturní, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj

Kulturní, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj
Měsíční nájemné18 800 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Obchodní dům LÁZ je největším obchodním domem v Rožnově pod Radhoštěm. Jedná se o zcela rekonstruované, moderní prostory. Tyto prostory jsou vybudovány na špičkové úrovni, která v širokém okolí nemá konkurenci. OD se nachází mezi sídlišti Koryčanské Paseky, Písečný a 1. máje (od každého do 5ti minut chůze) V blízkosti sportoviště, fitness, krytý bazén, Hradisko, kino Panorama, divadlo Di Goknu.

V obchodním domě je 30 nových obchodů (např. velkoprodejna potravin HRUŠKA, Cyrilovo pekařství, vinotéka Storica Enotria, drogerie TETA, prádlo TREND, cukrárna u Zvonu, lékárna, květinářství a mnoho dalších)

Tento prostor se nachází v těsné blízkosti velkoprodejny potravin. Poslední volný prostor v tomto podlaží. Pohodlné zásobování.

Z důvodu rychlého obsazení nyní poskytujeme NÁJEMNÉ 3 měsíce ZDARMA. V případě jídelny popř. rychlého občerstvení 6 měsíců nájemné zdarma.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208620
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha188
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.