Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 13 m² bez realitkyChalupkova, Praha - Chodov

Určeno ke spolubydlení
Chalupkova, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu 1 samostatně přístupný a uzamykatelný pokoj (12,5m2) v bytě 3+1 (77,5m2) se zasklenou lodžií (6m2) v Praze 4 – Chodov. Byt se nachází ve 2.patře 7mi patrového kompletně zrekonstruovaného panelového domu v klidné lokalitě se zelení a veškerou občanskou vybaveností – obchod 150m, lékaři 200m, sportoviště, kino, bazén atd. Dostupnost pěší na metro C Háje 500m, zastávky bus 100m směr – Háje, Opatov, Chodov, Skalka, Smíchovské nádraží. Do centra Prahy cca 20min. Noční autobus. V blízkosti lesopark s Hostivařskou přehradou nebo Milíčovský les.

Byt je po kompletní rekonstrukci (zděné jádro, elektrorozvody v celém bytě, podhledy v celém bytě, plovoucí podlahy v celém bytě, dveře, vestavěné skříně), plně moderně zařízený včetně Wi-fi internetu (UPC), TV a všech spotřebičů.

K dispozici pro společné užívání všech pokojů je šatna, kuchyň s jídelním stolem (moderní linka s vestavěnými spotřebiči – lednice, mrazák, varná el. deska, el. trouba, mikrovlnná trouba), koupelna (vana, topný žebřík, podlahové vytápění, k dispozici pračka), samostatné WC s podlahovým vytápěním. Sklep v suterénu domu.

V případě zájmu se prosím ozvěte na mob. 725 648 405 či na email ondrej.mikulicek@centrum.cz . Po dohodě lze zaslat fotky či domluvit návštěvu.

Cena je včetně poplatků za pokoj – 6tis. Kč. Pokoj je volný od 1. 10. 2012. Byt je nekuřácký, bez zvířat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208675
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha13
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.