Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyRostislavovo náměstí, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Rostislavovo náměstí, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím pronájem nového bytu. doba nájmu min. 1 rok , kauce 10000 Kč , platba nájmu trvalým příkazem. Všechny služby jsou zahrnuty v ceně bytu. Byt je vybaven ve vyšším standardu. Kuchyňská linka je osazena moderními spotřebiči Bosch vč. myčky na nádobí. Nabytek v bytě: postel 180x200 cm , noční stolek, pohododlné křeslo, jídelní stůl nerez se skleněnou deskou, 2x nerez vyplétaná židle, komoda, velká vestavěná skříň. Po dohodě možno pronajmout i kryté garážové stání s dálkovým ovládáním za 1200 Kč / měsíc.

I offering rent of a very nice studio, 45 m2 CP in Brno Královo Pole. The apartment is fully equipped , modern kitchen with dishwasher, wardrobe, dining corner, parking place with remote control is available for extra 1200 Kč. Rent period min. 1 year, deposit 10000 CZK, rent payment by standing order at the bank.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209009
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.