Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 96 m² bez realitkyRozšířená, Praha - Libeň

Rozšířená, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme prostorný a slunný byt po kompletní rokonstrukci s lodžií a panoramatickým výhledem na Prahu. V bytě je zděné jádro, nové štuky, plovoucí a dřevěné podlahy, dlažba, plastová okna se žaluziemi, nová kuchyňská linka s myčkou, kombinovaným sporákem a lednicí s mrazákem. Byt je řešen jako dvougenerační - ložnice jsou v dostatečné vzdálenosti od obýváku tak, aby se obyvatelé bytu vzájemně nerušil. Obývák je propojen s kuchyní a lodžií. K dispozici jsou hned dvě koupelny - jedna koupelna se sprchovým koutem, druhá koupelna s vanou a WC, samostatné WC. Zařízen nábytkem z IKEA. Vlastní plynový kotel s bezdrátovým, programovatelným termostatem. Součástí je i 2Mb Internet a rozvody kabelové televize. K bytu patří komora (na patře) a sklep. Dům není uprostřed sídliště, ale na okraji, v klidé části. Je zateplen a je zde večerka. Kousek od domu je školka a škola (asi 5minut chůze).

Veškerá občanská vybavenost v místě. V bezprostřední blízkosti je také park a venkovní bazén.Tram.zastávka vedle domu (Václavské nám.20min.), 5minut chůze je metro Kobylisy.

Cena pronájmu je 19.000,-Kč + 3.000,-Kč poplatky za služby, včetně připojení k internetu (rychlost 2Mb).

Prohlídky po domluvě.

K nastěhování: 1/6/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20915
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Plocha96
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.