Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkysídliště Dukelských hrdinů, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský kraj

sídliště Dukelských hrdinů, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 (v OV) a garáž v Břeclavi (přednostně společně). Byt má dvě lodžie + sklepní kóji, celková výměra je 70 m2. Byt se nachází na sídl. DH 5 ve 12. poschodí (skvělý výhled do okolí + minimální hluk okolí); Přímo u domu se nachází nové dětské hřiště s parčíkem-zeleň, parkoviště, školka a základní škola).

Byt je po kompletní rekonstrukci - nové: zděné jádro, koupelna, WC, elektroinstalace, plastové vodoinstalace a odpady jádra, nová kuchyňská linka, nová plastová okna včetně žaluzií a sítí proti hmyzu. Dům je po celkové revitalizaci (provedeno zateplení domu, nová střecha a dva nové výtahy), což přináší vysokou úsporu za vytápění (v bytě jsou na jednotlivých radiátorech samostatné odečítací měřiče spotřeby). Celková cena bytu s garáží je 1 350 000 Kč. Případně je možno od celkové částky odečíst zbytek nesplaceného úvěru na byt pro revitalizaci domu a ten dále splácet v pravidelných měsíčních splátkách společně s ostatními službami (tedy inkasem). Bližší informace či případná prohlídka bytu na telefonním čísle 725 023 078, REALITNÍ MAKLÉŘI A KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLEJTE!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209370
Dispozice3+1
Podlaží12
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.