Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyKovarovicova, Praha - Krč

Kovarovicova, Praha - Krč
Cena2 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Byt je situovan v 3.patrovem panelovem dome po celkove rekonstrukci, nova strecha, zatepleny dum, nove schodiste, vstupni dvere, domovni telefon, rozvody, kocarkarna a susarna. Byt je po celkove rekonstrukci, nova zdena koupelna s vanou a sprchovym koutem v jednom atypicky desing, v loznici klimatizace, nova plastova okna, velky balkon a komora na chodbe. Byt je kompletne zarizeny vcetne spotrebicu pracka, sporak, lednicka a mikrovlna trouba.Velmi atraktivni lokalita v zeleni 10 minut od metra Budejovicka, autobusova zastavka pred domem, nocni autobus za rohem, v okoli spousta restauraci a obhcodu, nakupni centrum Pankrac a snadny najezd na magistralu do centra.Byt je v osobnim vlastnictvi. Zarizeni je mozne ponechat bez navyseni cenu. Pri rychlem jednani sleva mozna.REALITNI MAKLERI NEVOLEJTE!!!!!!!!!

Flat is situated in 3 the floor building recently reconstructed, new roof, energy saving insulation walls, new staircases, entrance door, home phone, parking in front of the house, common storage for bikes etc.The flat has reconstructed bathroom with bath and shower in one atypical design, in the bedroom is air conditioning, new sound prove windows, big balcony and exterier storage room. The flat is completaly furnisfed including fridge, stove and washing machine.Very atractive location 3 minutes from Budejovicka metro station, bus stop in front of the building, night bus around the corner. There is couple nice restaurants around, grocery store 2 minutes walk, shopping centre Pankrac close by, easy way out to the centre

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20947
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
Podlaží3
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.