Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 154 m² bez realitkyČervená Skála, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj

Červená Skála, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmeme zcela nový, praktický a prostorný rodinný dům 5+1 se zahradou (700m2), situovaný v příjemné rezidenční lokalitě Červená skála obce Husinec-Řež, vzdálenou 13 km od stanice metra Kobylisy (cca.15 minut autem,20 busem). Obývací pokoj s KK 45m2, 3 koupelny, 2 terasy, les za domem. K nastěhování v prosinci 2012. Kuchyn a koupelny zařízeny, u pokojů se lze dohodnout.

Two-storey 4-bedroom family house in a residential area Červená skála of the village Husinec-Řež, Prague-East. By car15 minutes to metro station Kobylisy .

The total plot area of 850 m2, built area of approximately 107 m2 and floor space 154 m2. On the ground floor you may find a living room about 90 m2 with dining area and a modern U shaped kitchen corner and with access to a large tiled patio and the garden. There is a bathroom and a bedroom. Upstairs are three bedrooms and two bathrooms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209482
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha154
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.