Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 399 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu částečně zařízený 1+kk v novostavbě v Medlánkách. Prosluněný, světlý byt, západní orientace oken. Krásná koupelna se sprchovým koutem. Plocha bytu 36,6 m², k tomu zděný sklep. V kuchyni je lednička a sklokeramická deska. V bytě je velký stůl a 2 židle, konferenční stolek, na chodbě botník a komoda, v koupelně vysoká skříňka, v koupelně pračka. Po dohodě s majitelkou je možné další vybavení.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost, konečná šaliny č. 1. V blízkosti přírodního parku Baba, ideální na procházky, vyjížďky na kole nebo na běžky. Blízko firem IBM, Zebra, Red Hat,

Další fotky na: http://martiik1.rajce.idnes.cz/Hrazka_byt/

Nájem 7399Kč + záloha na služby 2000Kč. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Volný od 1.9. 2015. Bez zvířat, nekuřáci.

The equipped flat (1+kk, 36,6m²) consists of a room with a kitchen corner, a bathroom with a shower and a WC and a corridor. The kitchen corner is equipped with an electric stove and a fridge. It is suitable for 1-2 persons. The apartment is equipped with a table, 2 chairs, a small table, a shoe-cabinet, a cupboard in the corridor, a washing machine and a cupboard in the bathroom. The flat owner may add additional furniture if necessary.

Close to IBM, Red Hat, Zebra.

Very nice location, West window orientation. 5 minutes walk from the terminate station of the tram nr. 1 going to the centre. Near the nature park Baba, lovely places for walks and trips on a bike. Parking in front of the house. There is a cellar that belongs to the flat.

More photos available at: http://martiik1.rajce.idnes.cz/Hrazka_byt/

The monhly rent is CZK7399,- + CZK2000,- (monthly payment for electricity, water, heating, every year the real consumption is calculated based on the meters, if the real consumption is lower the money is returned and vice versa).

The security deposit is CZK7399,-.

Available: now

Pets: no

Smokers: no

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209912
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.