Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 135 m² bez realitkyJosefovská, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj

Josefovská, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům s géniem loci v mimořádném přírodním prostředí, 30 km od centra Brna. Historická hájenka se staršími hospodářskými budovami na pozemku 2120 m2 v jižní části Moravského Krasu. Hájenka je umístěna v obci Josefov mezi Křtinami a Adamovem, ve světoznámé archeologické a přírodní lokalitě Josefovské údolí, v ekologickém a romantickém přírodním prostředí v Národní přírodní rezervaci Býčí skála v CHKO Moravský Kras.

Hájenka v dobrém stavu (1893), současně jako dvoubytová 2 x 2 + 1, možnost sloučení v 5 + 1, celková nynější užitná plocha domu 135m2 (s půdou celkem 280m2). Rekonstrukce nutná, možnost půdní vestavby. Komplex historických budov zahrnuje 2 stodoly (starší z doby před rokem 1800, s klenbami), zděné sklady s klenbami a stáj. Zatravněná slunná zahrada ve vrchní části uzavřena historickou kamennou zdí. Vlastní studna, elektrifikováno, telefonní linka.

Dobrá dopravní dostupnost do Brna, autem do centra Brna 30 km (30 minut), IDOS 20 km (35min.). Využitelnost k ekologickému bydlení, rekreaci, ekofarmě, jako penzion a podobně. Objekt je nutné rekonstruovat. Není památkově chráněn, ale lze na něj získat památkářské granty. Objekt je v turistické oblasti, na křižovatce cyklostezek, na konci Naučné stezky Josefovské údolí. Nedaleko je řada památek: Huť Františka, Švýcárna, Nový hrad, Alexandrovka, oltář v kostele Adamov - památka UNESCO, Punkevní jeskyně a další.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210366
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha135
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.