Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyNerudova, Praha - Malá Strana

Nerudova, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nabízíme na pronájem (3-12 měsíců, příp. po dohodě) citlivě nově zrekonstruovaný půvabný malý byt v romantickém prostředí na Malé straně ve 2. NP. Byt je světlý, okna jsou na jižní stranu a jsou orientované do úplně klidné slepé uličky Janské s výhledem do zeleně na Petřín. Byt je o ploše 46 m2 a je vhodný pro 1-2 osoby. Byt je kompletně zařízený včetně úplného vybavení kuchyně, myčky nádobí, pračky se sušičkou, připraven k nastěhování. Na Petřín pěšky 5 min., na hrad pěšky 3 minuty, z domu je východ i do Nerudově ulice. Výborná dostupnost v centru Prahy - 5 min na tramvaj 22 (Malostranské nám. či Pražský hrad). Výborný adresa.

Byt bude volný od 1.1.2013.

(RK prosim nevolat!)

We offer for rent (3-12 months, or by agreement) newly reconstructed charming little apartment in the most beautiful and romantic part of old Prague in the Lesser Town (Mala strana) in the 2nd floor. The apartment is bright, the windows are orientated to the south into a completely quiet street Janska with a view on green Petrin-hill. The apartment is about 46 m2 and is suitable for 1-2 persons. The apartment is fully furnished including full kitchen equipment, dishwasher, washer-dryer, and ready to move in. The Petrin walking distance is about 5 min., the castle can be reached within 3 minutes walking.The flat can be accessed from Neruda's and Janska streets. Excellent access in the center of Prague, 5 minutes to the tram-stop 22 (Malostranske sq., or Prague Castle). Excellent address. The flat is free from 1-st.Dec.2012

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210408
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.