Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyBrdlíkova, Praha - Motol

Brdlíkova, Praha - MotolČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Pronájem mezonetového bytu 3+kk 79m2 (balkon) na Praze 5 Motole. Dvě samostatné ložnice, jedna s šatnou. Klidné prostředí v zeleni s jedinečným výhledem a v blízkosti MHD (metro A, tramvaj, autobus) . Obchody, školka, škola, nemocnice, bazén, sauna....v bezprostřední blízkosti. Od MHD (tramvaj,bus metro) 5 minut chůze. Plně vybavená kuchyň, 2 samostatné ložnice, šatna, 2 koupelny, balkon, komora na patře a sklep v prizemi. 4.patro ze 4, výtah. Bezbariérový vstup do bytu. Bezproblémové parkování. Elektrina a plyn je zvlast (plyn je pouzit jen pro kondenzacni kotel na topeni a ohrev teple vody) Volný od 1.7.2018

New 3 rooms flat for rent. Would you like to live in beautiful and peaceful nature and close to the city centre? Prague 5 - Motol is the right choice. To tram it takes about 3 minutes walking, to the center than 10 minutes. Close will be also new metro station. New Flat has two separate rooms and living room with kitchen. From living room is balcony with south orientation. There are two bathrooms, full equiped luxury kitchen, chamber (fit for example two bycycles). Good parking oportunities. Free from 1.7.2014 Tel 00420 732 217 926.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21046
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.