Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyPoupětova, Praha - Holešovice

Poupětova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím podnájem pečlivě zrekonstruovaného bytu 1 + kk v Praze Holešovicích. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu z poloviny minulého století. Možnost využití společné zahrady. Hlavní obytná místnost (21 m2) je orientována na jih do společné soukromé zahrady. Byt je světlý – velkorysá výška stropů kolem tří metrů pomáhá byt prosvětlovat i do hloubky dispozice. Kuchyňský kout je propojen s hlavní obytnou místností. Předsíň (1,9 m2) i koupelna (4,2 m2) nabízejí velmi slušný komfort. Na podlahách hlavní místnosti a kuchyňského koutu jsou položeny dubové parkety; koupelna je obložena žulovými deskami a kromě běžné ruční sprchy nabízí i sprchování dešťovou hlavicí.

Byt je kompletně vybaven – vestavěné police v předsíni a v kuchyni, šatní skříň v hlavní obytné místnosti, lednice a sklokeramický sporák v kuchyni, pračka v koupelně. V bytě lze ponechat postel, stůl, dvě židle a rozkládací pohovku.

Byt má zařízený internet (UPC).

Nájem 9000 Kč, poplatky a zálohové platby na energie 1500 Kč a 400 Kč internet měsíčně. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Volný od začátku dubna 2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210764
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha27
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.