Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 27 m² bez realitkyBrigádnická, Brno - Mokrá Hora, Jihomoravský kraj

Brigádnická, Brno - Mokrá Hora, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem bytu 2+kk v 1.nadzemním podlaží, v domě zkolaudovaném v.r.2008. Dům se nachází na ulici Brigádnická, Brno. Byt je nezařízený, sestává z předsíně, koupelny, samostatného WC, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jehož součástí je malá kuchyňská linka s elektrickým vařičem, lednička, digestoř. V bytě jsou plovoucí podlahy a žaluzie. Ve společné chodbě před bytem je umístěna uzamykatelná skříň na výšku celého patra, ve které se dají skladovat např. lyže. V suterénu je poměrně velká sklepní místnost, pro uložení větších věci např. kola. Za domem je zahrada využitelná všem nájemníkům v domě. Cena 7.500,-Kč/měsíc + 1.500,- Kč/měsíc zálohy na energie. Vratná kauce 10.000,- Kč..

Dopravní dostupnost:

Mokrá Hora je městskou částí Brna v severní části města. Je vzdálena cca 600 m od čtyřproudé výpadovky na Svitavy. Vzdálenost od centra města je cca 7 km, od brněnského výstaviště cca 9 km. Ve vzdálenosti asi 300 m se nachází zastávka autobusu městské hromadné dopravy, ve vzdálenosti asi 1200 m se nachází stanice vlaku Brno – Řečkovice.

Obchodní vybavenost, sport, zábava:

Ulice Brigádnická se nachází na okraji městské části a plynule pokračuje částečně zpevněnou cestou směřující ke 3 vodním nádržím nacházejícím se na potoku Ponávka. Tato oblast slouží ke sportovnímu vyžití jak v létě (procházky, běh, kolo), tak v zimě (bruslení). Na začátku ulice Brigádnické je k dispozici několik tenisových kurtů.

Ve vzdálenosti asi 1.500 m se nachází zařízení GOLD GYM – posilovna, aerobic, masáže. Dále pak ve vzdálenosti 2.500 m je squash centrum.

Nákupní centrum Globus (hypermarket + zahradní centrum) se nachází ve vzdálenosti 1.000 m. V okolí se dále nachází několik restaurací: nejbližší je cca 350 m, další pak asi 2.000 m. Ve vzdálenosti do 1.500 m se dá využít služeb 2 autoservisů (Honda, Toyota) a pneuservisu.

Apartment for rent 2 + kk in 1.nadzemním floor, the house approved in the year 2008. The house is located on a street Brigádnická, Brno. The apartment is unfurnished and consists of entrance hall, bathroom, separate toilet, bedroom and living room with a kitchenette, which includes a small kitchen with electric stove, refrigerator, range hood. The apartment has laminate flooring and blinds. In common corridor outside the flat is located lockable cabinet height of the whole floor, which can be stored eg skis. In the basement is quite large basement room to store larger things like bicycles. Behind the house is a garden usable to all tenants in the house. Price 7.500, -CZK/month + 1.500, - CZK / month energy costs. Refundable deposit 10.000, - CZK.

Transport accessibility:

Wet Mountain is part of the city of Brno in the northern part of the city. It is located about 600 m from a four-lane road to Svitavy. Distance from the center is about 7 km from the Brno Exhibition about 9 km. At a distance of about 300 m there is a bus stop of public transport, a distance of about 1200 m there is a train station in Brno - Řečkovice.

Business amenities, sport, entertainment:

Brigádnická Street is located on the outskirts of the city and has progressed steadily partially paved road for the 3 water tanks located on stream Ponávka. This area is used for sports in summer (walking, running, cycling) and winter (skating). At the beginning of the street Brigádnická There are several tennis courts.

At a distance of about 1,500 m is GOLD GYM facilities - gym, aerobics, massage. Furthermore, at a distance of 2.500 m is the squash center.

Globus shopping center (hypermarket + garden center) is located at a distance of 1.000 m in the vicinity there are several restaurants: the nearest is about 350 m, then another about 2,000 m up to 1,500 m, can use the services of two garages (Honda, Toyota) and tire service.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210778
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha27
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.