Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 170 m² bez realitkyOblouková, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Oblouková, Rudná - Hořelice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem zařízeného domu v klidné části novostaveb v Rudné. Dům je zařízen, s nízkou energetickou náročností. Prostorná moderní kuchyň s vestavnými spotřebiči a barovým pultem propojená s velkou obývací částí s pohovkou, krbem, skříněmi a televizí prochází na terasu a zahradu s houpačkou, bazénem se slanou vodou (přírodní a automatická dezinfekce) a protiproudem se zastřešením pro ohřev a bezbečnost. Trávník má automatické zavlažování. V přízemí se nachází koupelna s toaletou a sprchovým koutem a technická místnost s pračkou druhou lednicí a druhou mrazničkou. Na patře jsou tři pokoje, šatní pokoj a koupelna s vanou, toaletou a bidetem. Jeden pokoj je přizpůsoben jako pracovna s velkým dvoustolem, vestavnou skříní, televizorem a pripojením k internetu. Dva pokoje mají svůj balkon. V podkroví je možnost skladovat nadbytečné / sezónní věci. Před domem jsou dvě parkovací místa, jedno se zastřešením a prostor pro odkládaní kola, nebo kočárku. V blízkosti je škola a školka, obchody a nákupní centrum. Výborné spojení do Prahy vlak, autobus.

Furnished house in a quiet part of the new buildings in Rudná. The house is furnished, has low power consumption. Spacious modern kitchen with built in appliances and bar connected to a large living area with sofa, fireplace, wardrobes and television lead to the terrace and garden with a swing, a swimming pool with counterflow, salt water (natural and automatic disinfection) and with roof for heating and safety. The lawn has an automatic irrigation. On the ground floor there is a bathroom with toilet and shower and a utility room with washing machine, second fridge and freezer. On the first floor there are three bedrooms, wardrobe room and bathroom with bath, toilet and bidet. One room is adapted as a study with a large double table, built-in wardrobes, TV and internet connection. Two rooms have a balcony. The attic is the ability to store excess / seasonal stuff. Before the house are two parking spaces, one with roof and space for storing bicycles, or stroller. Near is school and kindergarten, shops and shopping center. Excellent connections to Prague by car(highway - 20 min to centre) by bur or train.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211082
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha170
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.