Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 102 m² bez realitkynáměstí 28. října, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

náměstí 28. října, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 800 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu byt 3+1 v cihlové zástavbě, v žádané lokalitě blízko centra s výbornou dostupností k MHD(autobus + tramvaj - 2 min ). Parkování před domem i možnost pronájmu park. stání v docházkové vzdálenosti. Výhled a balkon do parku.

Byt je po částečné rekonstrukci, v pokojích parkety, kuch. linka, komb. sporák, spíž, v předsíni velké úložné prostory (nové vstav. skříně ), přípojka k internetu, topení vlastní - plynové, plynový bojler, samost. WC,1 pokoj průchozí.Samostatné měřiče plynu a elektřiny - přepis na nájemce,úhrady dle skut. spotřeby. Zálohy na služby (voda,úklid a osv. spol. prostor) cca 1000 Kč/měs.Vhodné bydlení pro rodinu - dlouhodobý pronájem. Volný ihned.

Spacious cosy flat for rent in a peaceful park area close to the city center,ideal for a family or office. Partially reconstructed and in very good condition: 3 rooms with wooden floor, kitchen fully equiped with stove+oven,sink and shelves, entrance hall with large built-in gardrobe,storing room,bathroom,WC,balcony with the view to the park. Gas heating with separate measurer. Bus/tram stops 2 min.walking.Available from 04/2013

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211107
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha102
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.