Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 91 m² bez realitkyKovářova, Praha - Stodůlky

Kovářova, Praha - Stodůlky
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 094 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Rodinný dům 2+1 (91 m2, sklep pod celým domem) 1. podzemní podlaží je upraveno z původních chlévů, dnes slouží jako sklep a dílna. Po venkovním schodišti je přístupné 1. nadzemní podlaží, ve kterém je kuchyně, sociální zařízení, a pokoj. Půdní prostor nad půdorysem 1. NP není využit, je možné ho však použít na vybudování půdní vestavby, jak to ostatně realizoval soused. Zdivo je smíšené, z uliční části staticky narušené, sedlová střecha s pálenou krytinou z tašek bobrovek, které byly položeny před cca 15 lety. Klempířské konstrukce jsou pozinkované. Hrubá fasáda je částečně opadaná, oprava provedena byla před cca 20 lety. Dům je přístupný z verandy, kde jsou viditelné stopy po zatékání stropem do objektu (předsíň+schodiště do sklepa). Na vstupu je keramická dlažba, rovněž v sociálním zařízení. V kuchyni jsou na podlaze prkna a PVC, kamna na tuhá paliva, zdvojené okno. V pokoji je rovněž prkenná podlaha s kobercem, špaletové okno, pokoj bez topení. Dům je napojen na městskou vodu, kanalizaci a elektřinu, řád zemního plynu je cca v 60 m vzdálené komunikaci pod RD, přípojka by nebyla problematická. Dům je dlouhodobě neobydlen a je ve špatném stavebně technickém stavu – rekonstrukce nutná. V sousedství je kostel, za ním se nachází ZŠ, za ní pak v nedaleké blízkosti jsou městské lesoparky se spoustou zajímavých dřevin, vodních ploch, vodního ptactva, cyklostezek, ideální možnost pro relaxaci pro děti a dospělé.

House 2+1 (91 m2, cellar under the whole house) 1 basement is adapted from the original stables, now serves as a cellar and workshop. After the outdoor staircase is accessed first floor, where is the kitchen, bathroom, and living room. Attic space above the first floor is not used. It can also be applied to build a loft, as indeed realized by neighbor. Masonry is mixed and from the street disturbed statically, gabled roof with burnt roofing tiles from "plain tiles" have been laid about 15 years ago. Metalwork are galvanized. Gross facade is partially ruined, repair was done about 20 years ago. The house is accessible from the porch, where are visible signs of leaking throw ceiling into the building (hall + stairs to the basement). At the entrance there are ceramic tiles, also in the social machine. There are floor boards and PVC, solid fuel stoves and double window in the kitchen. The living room has also carpeted wooden floor, lining window room and is without heating. The house is connected to the city water, sewage and electricity, natural gas is situated in about 60 m below the building near communication. Connection to gas would not be problematic. The house is unoccupied for a long time and is in poor structural condition - renovation is needed. In the neighborhood is a church, behind it is a school and in the nearby vicinity are urban forest parks with lots of interesting trees, water, waterfowl, bike trails, ideal for relaxing opportunity for children and adults.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211161
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.