Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 760 m² bez realitkyŽižkova, Nejdek - Nejdek, Karlovarský kraj

Žižkova, Nejdek - Nejdek, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 761 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodáme pěkný dům 5+1 na okraji města Nejdek (okres Karlovy Vary, kam se dá z Nejdku snadno dojíždět i busem či vlakem), s garáží a velkou zahradou. S výhledem na město, krásné, klidné místo, kousek od lesa.

Dům je dvoupatrový + navíc plně podsklepený (sklepy však díky svahu ústí do zahrady lehce nad její úrovní), podsklepená je i garáž s montážním otvorem v podlaze pro snadnou údržbu vozidla (přístupným tak ze sklepa). Na zahradě o rozloze 662 m2 jsou plodící ovocné stromy a keře.

Plocha celého pozemku 760 m2, zastavěná plocha 98 m2, podlahová plocha domu cca 189 m2.

Nové rozvody vody (2011), vyměněná okna (plastová) - mimo okénka na chodbě/schodech. Přízemní patro zahrnuje předsíň, kuchyň a 2 pokoje a WC, v patře pak 3 pokoje(v 1 z nich umývadlo - zavedena voda, stejně jako v pokoji o patro níž). Koupelna je v prostorách "sklepních", které jsou ale díky tomu, že dům je postaven ve svahu ještě mírně (asi 3 schody) nad úrovní zahrady - té části za domem. Pokoje v horním patře mají plnou výšku - nad patrem je ještě půda.

Topení ústřední, s kotlem na pevná paliva (dobrý, funkční), ohřev vody boilerem zapojeným v topném systému, mimo topnou sezónu přepínatelným na elektřinu.

Příjezd po asfaltové silnici, vše potřebné (jesle, škola, školka, zdravotnické zařízení, nákupní střediska, kino...) přímo v místě, v dosahu + snadné dojíždění i do Karlových Varů (vlakem, autobusem i autem). Skvělé místo pro bydlení ale i zimní sporty nebo cyklistiku a turistiku. Dům je volný, okamžitě k nastěhování, možno včetně zbývajícího nábytku.

Cena 1 799 000 Kč (k jednání).

Více zde: http://www.malkutach.cz/news/dum-na-prodej/

A nice house 5 +1 with a garage and a large garden in a beautiful, quiet location overlooking Nejdek (near Karlovy Vary, where they can easily commute from Nejdek), with a forest nearby.

The house has two stores + full basement (even the cellar is slightly above the garden level - thanks to the slope). The garage has a basement too - there is a mounting hole in the floor for easy maintenance of the vehicle (accessible from the basement under the garage). The garden (662 m2) includes fruiting trees and shrubs.

The whole area of land is 760 m2, built area 98 m2, floor area of the house about 189 m2.

New water distribution (2011) and windows (plastic) - outside the window in the hallway / stairs. Ground floor comprises entrance hall, kitchen, 2 bedrooms and toilet, upstairs then 3 rooms (in one of them a washing stand, like in the one below). The bathroom is on the premises of "cellar", but they are due to the fact that the house is built on a slope even slightly (about 3 steps) above the garden - that part of the house. The top floor rooms have full height – the attic is even above.

Central heating with solid fuel boiler (good, functional), water heating boiler operated in the heating system, the heating season switchable to electricity.

Everything you need (kindergarten, schools, kindergartens, medical facilities, shopping malls, cinema ...) in the close surroundings, in the range + easy commute into Carlsbad (by train, bus or car). Great place for living as well as for winter sports or biking and hiking. The house is free to move in immediately.

More here: http://www.malkutach.cz/news/en-vitejte-na-nasem-novem-webu-/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211191
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha760
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.