Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Na Hřebenkách, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Klidný a prostorný byt v novostavbě, 1. podlaží, částečně zařízen (kuchyňská linka, pračka, lednice, postel, šatní skříň, jídelní stůl, sofa, konferenční stolek, knihovničky, atd.). Výhled ze všech místností do zahrady patřící k domu, přístupné pouze rezidentům domu. Parkování jen pro rezidenty na parkovišti před domem. Plovoucí podlaha, vlastní plynový kotel. Velký obývací pokoj s otevřenou kuchyní s barovým pultem, prostorná ložnice, koupelna se sprchovým koutem, předsíň, komora. Bytu je k dispozici zabezpečená kočárkárna, možnost uskladnit kola, lyže. Dům je připojen na kabelovou síť. Klidná a zelená lokalita, v blízkosti bruslařská dráha na Ladronce, množství parků (Klamovka, Ladronka, Kinského zahrady, Petřín), nákupní středisko Nový Smíchov a další odchody, veškerá občanská vybavenost. Výborná dostupnost do centra, tram, bus, 5 min na metro B - Anděl. Dobré spojení na dálnici na Plzeň a SRN. Komplex 4 novostaveb v luxusní vilkové čtvrti, širší centrum Prahy. Pronájem na dobu delší než 1 rok.

K nastěhování: 01/07/2009

Superbly located within a striking development, this fantastic two bedroomed flat enjoys exceptionally well presented living accommodation.

The property comprises hall, living room with stylish open-plan kitchen, large bedroom, bathroom with shower corner and storage room. The view od all rooms is to a private garden open to the property residents.

Na Hřebenkách Street offers a great and quiet location, close to the city centre situated among several beautiful parks, within a walking distance there are shops, fitness centres, swimming pool, bars and restaurants.

The nearest underground station Anděl (5 mins).

The property is partly furnished (washing machine, kitchen furniture, fridge, dining table, sofa, bookcases, wardrobe, double bed, nighttables, etc.). The property has a cable TV.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21127
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.