Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 321 m² bez realitkyÚjezd - Újezd u Uničova, Olomoucký kraj

Újezd - Újezd u Uničova, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena800 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám samostatně stojící rodinný dům v obci Újezd u Uničova. Vhodný k rekonstrukci. Dům je jednopodlažní s dispozicí 3+1. Členění jednotlivých pokojů: vstupní veranda, chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyń, koupelna, spíž, pokoj, samostatné WC, dvě spíže, prostorná půda je vhodná k půdní vestavbě. Dům je napojen na obecní kanalizaci, topení el., vlastní studna. Přípojka plynu na hranici pozemku.

Dopravní dostupnost: autobusová zastávka před domem, vlakové nádraží 300 m. Obec se nachází 25 km od Olomouce. S výhledem na Nízký Jeseník (vzdálenost na Praděd 50 km). V obci je několik obchůdků: Drogerie, Ovoce a zelenina, 2 obchody s potravinami. Dvě hospůdky a jedna nekuřácká restaurace. Mateřská i základní škola a dvě nová dětská hřiště. Občanská sdružení pořádají nejrůznější akce pro občany i děti v průběhu celého roku.

The detached house in Ujezd u Unicova village on sale. It is suitable for reconstruction. The house is single-storey with 3+1 layout. Includes: entrance porch, hallway, living room, bedroom, kitchen, bathroom, pantry, bedroom, separate toilet, two pantries, spacious attic is suitable for construction of new rooms. The house is connected to the municipal sewer system, it has electric heating, private well. The gas connection is on property border. Transport availability: bus stop in front of the house, train station is 300 meters far from the house.

The village is located 25 km from Olomouc city. With a view to the Low Jesenik mountains (distance to the highest mountain of the Jesenik mountains – Praděd, is 50 km). The village has several shops: Chemist, Fruit and vegetables, 2 grocery stores. There are two pubs and one non-smoking restaurant. Children can attend nursery and also primary school located in the village. There are two new outdoor children playgrounds.

Various events for citizens and children are organized during the all year by several civic associations.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211331
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha321
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.