Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 120 m² bez realitkyOlomoucká, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Olomoucká, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj
Cena3 095 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 277 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji nový byt v objektu Olomoucká 17. Dispozice bytu je 5+KK. Byt se nachází ve pátém nadzemním podlaží. Plocha samotného bytu činí 120 m2. K bytu náleží dále nadstandardně veliký balkon s výhledem do klidného vnitrobloku veliký 8 m2, dále 6 m2 veliká lodžie umístěná s výhledem na Olomouckou třídu a v neposlední řadě také 3 m2 velká sklepní kóje. Byt je vybaven plovoucí podlahou, možností připojení k internetu, vlastním kotlem pro ohřev vody, který je umístěn v bytě v samostatné technické místnosti vhodné i pro umístění pračky a skladování čistících prostředků a dalšího vybavení. První tři neprůchozí pokoje jsou umístěny u vchodu do bytu a jsou tak ideální jako budoucí pracovna, pokoj pro hosty nebo Vaše děti. Prostor ve vstupní chodbě přímo vybízí k osazení vestavěných skříní. Poslední pokoj se nachází na druhém konci bytu u koupelny a toalety a je tudíž vhodný pro klidný spánek majitelů bytu. Lodžie přístupná z obývacího pokoje se určitě stane Vaším oblíbeným místem pro večerní kávu.

Společné domovní prostory jsou každé 2 týdny uklízeny úklidovou službou a obyvatelům tak odpadá veškerá starost o čistotu v těchto prostorách. Tento v dané lokalitě jedinečný objekt nabízí moderní bydlení v těsné blízkosti historického centra města Prostějova a nachází se pouhých 5 minut cesty pěšky od skvostu české a moravské architektury 20. století, Národního domu - Městského divadla. Sportovně založení jistě ocení 10 minut vzdálené Městské lázně, mladé maminky potom necelých 100m vzdálenou mateřskou školku nebo mnohé další blízké místa občanské vybavenosti. Dům je postaven z monolitického skeletu s cihlovou výplní.

Cena bytu zahrnuje sklep a DPH. Cena je konečná. Ke každému bytu je možno dokoupit garážové stání. Po telefonické domluvě možnosti prohlídky i o víkendech. Při rychlém jednání možná sleva.

Tento dům od architektonické kanceláře „knesl + kynčl architekti“ byl oceněn mezi „TOP 10 bytovky“ v České Republice časopisem REFLEX (REFLEX 14-2012).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211682
Dispozice5+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Plocha120
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.