Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyŠmeralova, Praha - Bubeneč

Šmeralova, Praha - BubenečČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


NOVÁ CENA!!! Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný slunný byt 2+kk na Letné po kompletní rekonstrukci o výměře 41 m2 + terasa s výhledem 8 m2, situovaný v 5. patře cihlového domu s výtahem. Skvělá lokalita v bezprostředním sousedství parku Stromovka, rychlé spojení do centra, výborná občanská vybavenost v blízkém okolí. Byt nabízíme částečně zařízený. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (18 m2, lednice s mrazákem, sklokeramickou varnou deskou, el. troubou, myčkou nádobí), z obývacího pokoje vstup na terasu (8 m2), ložnice (8 m2), prostorná předsíň (10 m2) s vestavnou skříní, komora s novou pračkou a policovým úložným prostorem), koupelna s vanou a s WC (4 m2). Parketové podlahy, v ložnici nový koberec. Žaluzie, markýzy, klimatizace, UPC internet.

Oproti některým fotografiím jsou v bytě nová špaletová okna (barva slonová kost). Ve dvoře je krásná udržovaná zahrada. Orientace na JZ. Ideální pro mladý pár či jednotlivce.

K dispozici ihned. Kauce požadována. Nájemné 17 000 Kč + poplatky 2 500 - 3 000 Kč (dle skutečné spotřeby a počtu osob).

Apartment (1 bedroom + living room with kitchen) completely renovated, ​​41 m2 + terrace 8 m2. Situated on the 5th floor of a brick building with an elevator. Sunny terrace overlooking the Stromovka park. The apartment is WITHOUT furniture. Living room with kitchenette (equipped with a fridge and freezer, ceramic hob, el.oven, dishwasher), living room with a direct entrance to the terrace (awnings), bedroom, spacious hallway with built-in wardrobe, storage room with a new washing machine and storage shelf, bathroom with a bathtub and toilet. Parquet floors, new carpet in the bedroom. Window blinds, air conditioning in both rooms, UPC internet. Well maintained and nice garden in the inner yard. Orientation to SW. Immediately available. Deposit required. Rent: CZK 17 000 + fees between CZK 2 500 and 3 000 (depending on actual consumption and number of persons). We speak English, German, and French.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211802
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 4. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Plocha41
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.