Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyzverinova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

zverinova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dobry den,

nabizim k pronajmu byt 1+kk v centru Brna na ulici Zderadova 2, který je k nastěhování k 1.3.2016, nebo po domluve mozno i jine datum. Byt je hned u zastavky Krenova a nachazi se v nove budove Zderad. Naproti je obchod Billa a vyborna restaurace Masny ruzek na menicka.

Byt je s vyhledem na reku. Nemovitost je vzdalena od hlavniho brnenskeho dopravniho uzlu- Hl. nadrazi jen dve zastavky salinou,pesky okolo 10 minut. I tak je vsak byt s vyhledem na reku, zasazenou do zelene, ktera je idelani pro prochazky s pejskem.

V byte je kuchynsky kout s jidelnim barem, skrin, pracka, novy sporak s troubou, nova moderni lednička/na jedné fotce nedopatřením foto staré ledničky/. Dale je v byte kozeny rozkladaci gauc a v prdedsini velka skrin a vesak na bundy atd. Dale pak moderni koupelna se sprchovym koutem a nova pracka. Po domluve je mozne nechat v byte postel, ci jiny nabytek. V byte jsou vedeny drevene podlahy v barve svetle hnede ladici s kuchyni. K bytu nalezi spolecny prostor pro ulozeni kol,...Parkovani v okoli budovy neni problem.

Byt je idelani pro maldeho pracujiciho, ci pracujici par, ktery si chce uzit ruch mesta a vyuzivat dostupnost MHD, obchodu,restauraci,. Podminka je, aby zajemce byl pracujici, nejlepe na dobu neurcitou.

Akceptuji zvirata.Najem je stanoven na 6000 plus inkaso 2500.

Požaduji vratnou kauci ve výši 8500kč.

V pripade jakehokoliv dotazu prosim o kontakt na mail.Pokud se jedna o prohlidku bytu,prosim o kontakt na telefoni cislo 725308167.Moznost domluvy po WhatsApp.

Prohlidky mozne ve vecernich hodinach po 17,00.

REALITKY PROSIM NEKONTAKTOVAT

Byt volny od 1.3.2016,nebo po domluve.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21189
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.