Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaVybaveno
Cena3 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 158 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodáme nadstandardní byt 2+kk/L v osobním vlastnictví v ulici Hnězdenská, Praha 8 Trója, orientace J-JZ. Byt se nachází v osmém patře novostavby bytového domu, výměra podlahové plochy 52,6 m2. K bytu náleží komora na stejném patře (cca 2 m2), sklep s bezpečnostními dveřmi(4,2 m2) a garážové stání naproti vchodu k výtahům. Z lodžie bytu je nádherný výhled na celou Prahu. Byt prodáváme vybavený (nové vestavěné skříně v předsíni a ložnici, nová obývací stěna a sedací souprava, kuchyňská linka zánovní, v ceně myčka, trouba a sklokeramická deska), koupelna po rekonstrukci, která zahrnovala též výměnu podlahových krytin na chodbě a v obývací místnosti/kuchyni. V lokalitě je výborná občanská vybavenost (poliklinika Krakov, nově postavený Bazén na Šutce, nově stavěné nákupní centrum přímo v ulici Hnězdenská), metro C Kobylisy dostupné v rámci 4-5 zastávek busem, vchod do Botanické zahrady 300m od domu, ZOO 2 zastávky autobusem. Prodej od přímého majitele.

We sell premium apartment 2 + kk / L in private ownership in Hnězdenská street, Prague 8 Troy, S-SW orientation. The apartment is located on the eighth floor of the new apartment building, area of 52.6 square meters of floor space. The apartment has a storage room on the same floor (approx. 2 m2), cellar with security cellar doors (4.2 m2) and garage stay located opposite the entrance to the elevators. From the loggia of the apartment is a wonderful view of the whole city. We sell the apartment furnished (new wardrobe in the hall and bedroom, new living room wall and sofa,kitchen newish,included dishwasher, oven and ceramic hob), bathroom renovated, which included also replacement of flooring in the hallway and living room / kitchen.The area has an excellent civic amenities (Krakov clinic, newly built swimming pool at Šutka, new shopping center just down the street Hnězdenská is being built right now),metro Kobylisy available within 4-5 bus stops, the entrance to the Botanical garden 300m from the house, ZOO within 2 bus stops. Sale from direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212213
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.