Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkySladová, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Sladová, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nově zrekonstruovaný byt 1+1 v centru Brna v ulici Sladová o výměře 42 m2. Byt se nachází v cihlovém bytovém domě kousek od Mendlova náměstí, pod Špilberkem. 10 minut pěšky do centra města. Nová koupelna se sprchovým koutem, nová kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou, lednička, možnost připojení vlastní myčky a pračky. Vstupní prostory a předsíň. Dřevěná plovoucí podlaha. Byt je ve 2. nadzemním podlaží. Možnost připojení internetu a TV - UPC zásuvka. K bytu patří úložná místnost o výměře asi 3m2. Možnost přístupu na společný balkon ze schodiště domu. Vytápění elektrické. Byt je částečně zařízen skříní, botníkem a gaučem (není na fotografii). Volné 1. 1. 2015. Volejte na tel. 776 635 444. Realitní makléři, prosím nevolejte!

One-bedroom apartment is available for rent on Sladová Street - right under the Špilberk gardens! Mendlovo square is only 3 min away from where buses leave for University Campus/Medical Faculty and AT&T (only 13 min ride!). You get comfortably to city centre within 10 min walk or taking a tram within 5 min. The apartment is located on the third floor. Kitchen is equipped with a cooker with stove and a fridge. Bedroom is partly furnished with a wardrobe and a sofa (not on the picture).Internet connection can be arranged (UPC). Available in January 2015. Call +420 776 635 444.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212214
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.