Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyFarní, Praha - Střešovice

Farní, Praha - Střešovice
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím pronájem nově zrekonstruovaného bytu v tiché lokalitě Prahy 6, Střešovic. Dům je na jižním svahu, takže má po celý rok dostatek přirozeného světla. Byt má velkou terasu 10m2 s výhledem na Pražský Hrad a Prahu. Hlavní ložnice a obývák s kuchyní jsou orientovány na jižní stranu do zahrady, koupelna a menší ložnice jsou na sever do ulice. Koupelna včetně WC a sprchového koutu. V kuchyni je elektrická trouba, plynový sporák a lednice. V obýváku a hlavní ložnici jsou dubové parkety. Veškeré vybavení bytu je nové.

V domě je zaveden bezdrátový internet. Dům je zrekonstruovaný, má nová okna a vlastní zahradu se vzrostlým ořechem, která je volně přístupná nájemníkům. Parkování přímo před domem na ulici. V blízkosti cca 5min pěšky je zastávka tramvaje a autobusu. V okolí je anglická mateřská školka, základní škola, koupaliště Petynka, beachvolejbalové hřiště, restaurace a prodejna potravin.

V současné době probíhá rekonstrukce. Fotky budou průběžně aktualizovány. Byt je k dispozici od půlky října. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě kdykoliv. Realitní kanceláře prosím nevolejte.

A newly reconstructed flat 3+kk to rent in a quiet location of Střešovice, Prague 6. The building is facing south and receives plenty of natural daylight during the whole year. There is a large 10m2 terrace with views of the Prague Castle nad the rest of Prague. Master bedroom and living room with kitchen are facing the garden towards south and bathroom and bedroom are facing the street towards north. Flat has one bathroom with toilett and a shower corner. Kitchen has an electric oven, gas stove and a fridge. The living room and mater bedroom have oak parquet floor. All equipment in the flat is new.

There is wi-fi internet. The house is renovated, has new windows and accessible garden with a grown nut-tree. Parking is available right outside the building. In the vicinity are elementary school, english kindergarten, outdoor swimming pool Petynka, beach volleyball courts, grocery and restaurants. Tram and bus stations are within 5 minutes walking distance.

The flat is under construction at the moment. Photos will be updated regularly. Available from 3rd week of October. Visits are possible at any time. No agencies please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212298
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.