Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyNa Vackově, Praha - Žižkov

Na Vackově, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronajměte si úplně nový byt 3+kk o velikosti 76m2 + 5m2 balkon + garážové stání v prvním patře novostavby rezidenčního parku Na Vackově. Byt je proveden ve vysokém standardu, je velmi světlý, obývací pokoj orientován na jihozápad, dvě ložnice/dětský pokoj na severovýchod. Byt je pronajímám jako nezařízený, po dohodě je však možné vybavení doplnit, v současnosti je zde značková kuchyňská linka a vestavěná skříň. Rezidenční park Na Vackově je zasazen do klidné části Prahy 3-Žižkova, sousedící s vilovou zástavbou a městským parkem Židovské pece. Veškerá občanská vybavenost v místě. Do centra je to 15 minut tramvají nebo autobusem. Cena pronájmu je 14.500,- Kč + 4.500,- Kč zálohově poplatky + 1.000,- Kč zálohově elektřina. Depozitum jeden měsíční nájem, nemovitost je volná okamžitě.

Rent a apartment 3 + kk of 76 m2 + 5 m2 balcony + garage on the first floor of a new residential park on Vackově. The apartment is made to a high standard, it is very light, living room oriented to the southwest, two bedrooms / kids room to the northeast. The apartment is rented as unfurnished, the agreement is, however, possible to add equipment, currently there are brand kitchen and wardrobe. Residential park on Vackově is set in a quiet part of Prague 3-Zizkov, adjacent to the villa area and city park Jewish furnace. All civic amenities in place. The center is 15 minutes by tram or bus. Price is 14.500, - CZK + 4.500, - CZK fees + 1.000, - CZK electricity. Deposit of one month's rent, property is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212387
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.