Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 82 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Vršovická, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi prosvětlený byt 2+kk, 82 m2 ve 3.patře residence Havlíčkovy sady. Byt má dva balkony s orientací do parku Grebovka, který je od budovy vzdálen jen pár kroků. Novostavba s garážovým stáním, sklep, byt je plně zařízen nadstandartním a stylovým vybavením. V objektu supermarket, restaurace, obchody, fitness s velkým bazénem, venkovní a i krytá hala s kurty. V bezprostřední blízkosti zimní stadion. Vynikající spojení do centra- tram I.P.Pavlova 5 min. Zvířata, kuřáci nevadí. RK NEVOLAT!!!!!!!!!!!!

I offer for rent a very bright apartment 2 + kk, 82 m2 on 3rd floor residence Havlickovy sady. The apartment has two balconies with direction to the park Grebovka, what is from the building just a few steps. New building with garage, basement, apartment is fully furnished with high standard and stylish amenities. In the building you can find supermarket, restaurant, shops, fitness center with a large swimming pool, outdoor and even indoor hall with courts. Excellent connections to the center-IP Pavlova tram 5 min. Animals and smokers do not mind. RK don´t answer!!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212470
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.