Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyTréglova, Praha - Hlubočepy

Tréglova, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Slunný 3+1/L po kompletní rekonstrukci na sídlišti Barrandov, Praha 5 - Hlubočepy, Tréglova ul., 11.poschodí s 2 výtahy. Zcela vybavený, včetně lůžkovin. Dlažba v koupelně, odděleném WC a na lodžii, nové podlahy v celém bytě. Dřevěný nábytek. Nové el. spotřebiče: automatická pračka, sporák, lednice, MW trouba. Kabelové připojení na telefon, internet a televizi. Klidná lokalita v bezprostř. blízkosti Prokopského údolí. V dosahu do 5 minut pěšky jsou: MHD (tramvaj+autobus), nákupní centrum, jesle, školka, poliklinika, pošta, spořitelna, dětské hřiště, les. Metro B: 12 min. Kauce nutná, požaduji NEKUŘÁKY. Poplatky uvedeny pro 2 osoby. Nevadí cizinci, drobná zvířata. RK nevolejte !!!

Aren't you satisfied with accomodation at the student's hostel? Then a stay in a fully furnished and modernised flat consisting of 3 rooms and a loggia is probably a solution for you. Situated in Prague 5 – Hlubočepy (street Tréglova), not further than 10 minutes from the underground line „B“ (yellow). Total capacity:

5 persons, there of 2 double rooms and 1 single room and common luxurious facilities. Comfort secured: automatic wash-mashine, fridge, electric kitchen-range, MW owen. Internet and cable TV connection enabled. A calm place with a beautiful view of Prague. A shopping center and a tram stop accessible by 2 minutes´ walk.

Non-smokers required. To be let preferably as a whole for a monthly rent 16.000 CZK all services included + a refundable deposit 20 000 CZK. Alternatively the single non walk-through romms can be rent (20 m2-7 TCZK; 17m2-6 TCZK; 13m2-4,5 TCZK +refundable deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212660
Dispozice3+1
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.